Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 180 EPIZODA

Jelena Veljača na Instagramu otkrila kako završava 'Pogrešan čovjek'

Jelena Veljača
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
10.04.2019.
u 22:11

- Kraj. Srce mi se slomi svaki put kad završi - napisala je Veljača pokraj fotografije i odmah dobila puno komentara fanova serije koja ima 180 epizoda.

Jelena Veljača, autorica serije "Pogrešan čovjek" koju gledamo na RTL-u, na Instagramu je otkrila kraj serije koja je rado gledana kod nas i u Srbiji. Veljača je objavila fotografiju na kojoj glavni likovi serije Lazar (Emir Ćatović) i Lea (Ivana Roščić) sjede na bolničkom krevetu i ljube se, dok Lazar u rukama ima bebu. 

- Kraj. Srce mi se slomi svaki put kad završi - napisala je Veljača pokraj fotografije i odmah dobila puno komentara fanova serije koja ima 180 epizoda. 

- Hvala vam za ovu sliku, nadala sam se bebici, zaslužili su. Oni su zbilja divan par glumački , falit će nam mnogo. Što se mene tiče, samo vi objavljujte njihove slike kad već neće oni sami, i hvala za seriju. Lazar i Lea najbolji par ikada i sigurno ću plakati na kraju - napisala je jedna Jelenina pratiteljica, no bilo je i onih koji su komentirali kako im Veljača nije trebala otkriti kraj, bez obzira što se radi o sretnom završetku. 

Komentara 3

ZA
zadar1
23:48 10.04.2019.

pljuc

DE
deda1234
06:06 11.04.2019.

Tebi je svaki pogresan..

SP
sputnik57
06:31 11.04.2019.

Serija je dobro počela sa igranim dijelovima, dok su je poslije unakazili sa prenemaganjem radnje i pretvorili u sapunicu. Te je tren opet neko bolestan, onda stalno neko plače, onda glavni glumci krenu na "piknik" gdje sjede usred parka u vrtnim stolicama i jedu kroasane uz serviran stol, šta nema nikakve veze sa piknikom... Presmiješno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije