Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u emisiji 'Zvijezde pjevaju'

Barbara Kolar komentirala majicu bivšeg, on joj odgovorio: 'Htio sam i tebi donijeti, ali ti bi s njom brisala prašinu'

Foto: HRT
1/14
27.03.2022.
u 11:00

Prvi par koji je ispao iz emisije su voditelj Antun Ponoš i njegova partnerica Lara Antić Prskalo. Izveli pjesmu ''Ring of Fire'' i dobili samo 24 boda. Nakon ispadanje Ponoš nije bio razočaran, a komentirao je kako se sada napokon vraća normalnom životu.

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca privukli su najviše pažnje sinoć u drugoj epizodi showa ''Zvijezde pjevaju'' svojom izvedbom pjesme ''Niko kao ja'' Šarla Akrobate. Nastupili su posljednji, a odabrali su zanimljive majice sa svojim likom na kojima je pisalo ''Jaaaa''.

Nakon nastupa Ferlin se odlučio našaliti s bivšom partnericom, voditeljicom Barbarom Kolar (51). Barbara je pohvalila njegovu majicu, a Ferlin joj je odgovorio.

-Htio sam i tebi donijeti jednu, ali ti bi ju vjerojatno iskoristila za brisanje prašine. Voditeljicu i publiku u studiju je komentar dobro nasmijao pa mu je odgovorila.

-Ne ne, nakon utakmice se izmjenjuju dresova, čekam vas u hodniku.

Foto: HRT

Inače, Ferlin i Kolar bili su u vezi pet godina, a svoju su vezu držali daleko od očiju javnosti. Upoznali su se jednom prilikom kada ju je Ferlin ugostio u emisiji 'Tužibaba' na Radio Rijeci. Dugo su tajili svoj odnos jer nisu htjeli da javnost zna nešto o njihovom privatnom životu. Osim toga, Ferlin je htio sačuvati tu informaciju i zbog svoje djece, kćeri Martine i sina Nikole koji su tada bili maloljetni. Glasine o prekidu počele su 2006. godine, no oni tad nisu htjeli ništa komentirati. 

Ferlin i Lipovšek su prvi muški par koji se natječe u ovom showu otkad se on emitira u Hrvatskoj. Voditelj i njegov mentor oduševili su svojim uvodnim videom u kojem su se cijelo vrijeme opušteno zezali te dobro zabavljali publiku, a u ovoj sezoni nastupa i prvi ženski par koji čine komičarka Marina Orsag i pjevačica Ivana Kindl.

Prvi par koji je ispao iz emisije su voditelj Antun Ponoš i njegova partnerica Lara Antić Prskalo. Izveli pjesmu ''Ring of Fire'' i dobili samo 24 boda. Nakon ispadanje Ponoš nije bio razočaran, a komentirao je kako se sada napokon vraća normalnom životu.

VIDEO>>Pogledajte kako je bilo na dodjeli Porina

Komentara 2

ME
MediciKM
11:01 28.03.2022.

Barbara postaje naporna.......

PR
prajdali100
20:56 27.03.2022.

Nisam u tijeku,tko ovo gleda ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije