Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila planove

Bahra iz 'Ljubav je na selu' će po prvi put slaviti Uskrs: 'Otići ću na misu i blagoslov hrane'

Foto: RTL
1/16
30.03.2024.
u 12:54

U medijima se prošlo ljeto pohvalila da se u njenom životu dogodila promjena. Naime, krstila se, pričestila i krizmala. Ovaj Uskrs bit će prvi koji će slaviti kao kršćanka, a sada je otkrila kako će ga provesti.

Bahra Zahirović je više puta sudjelovala u showu "Ljubav je na selu" i osvojila je simpatije gledatelja, ali s farmerima nije imala puno sreće i u showu nije pronašla idealnog životnog partnera. U medijima se prošlo ljeto pohvalila da se u njenom životu dogodila promjena. Naime, krstila se, pričestila i krizmala. Ovaj Uskrs bit će prvi koji će slaviti kao kršćanka, a sada je otkrila kako će ga provesti. 

- Želim ga provesti što sretnije i što ljepše. Pripremit ću jaja u lukovici, a na mom stolu će se naći mladi luk i šunkica. Otići ću na misu i blagoslov hrane - rekla je za RTL.

Dodala je i da želi napraviti savršeni ručak, te da će dan provesti s prijateljicom i mačkom Mikijem.  

- Neću nigdje putovati, hoću u miru provesti Uskrs - naglasila je. 
Nedavno je u jednom intervju Bahra pričala o svojoj teškoj životnoj situaciji i rekla je kako je podstanar otkako je završila tekstilnu školu te se uvijek nadala kako će imati svoj krov nad glavom, ali životne situacije su bile drugačije i taj plan nije ostvarila. Nakon toga, njezina prijateljica, Ines Petrić, također bivša kandidatkinja showa "Ljubav je na selu", na svom je Facebooku zamolila svoje pratitelje da joj pomognu pronaći novi dom za Bahru. Bahra sada priznaje da se pokajala što je javno zatražila financijsku pomoć.

VEZANI ČLANCI:

- Jednostavno sam se iskreno pokajala što sam uopće javno tražila pomoć. Želim se povući, imati mir. Ne želim pričati o svom privatnom životu više i maknut ću se od svega. Neka svi zaborave da sam uopće tražila nečiju pomoć. Ne želim više ni na ulici da mi se obraćaju za fotografiranje. Želim se povući od ljudi. Dobila sam puno ružnih komentara. Nisam ljuta što mi se nije pomoglo nego samo želim mir - rekla je Bahra u razgovoru za RTL.

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Prije nekoliko tjedana je rekla kako razmatra i opciju odlaska iz Hrvatske jer su joj primanja premala, ali od te odluke je sada odustala i ponovila je još jednom kako nije istina da ne radi te da je zaposlena u održavanju poslovnih prostora, a prije toga je radila u projektu kao domaćica kod starijih ljudi. 

- Bila sam i njegovateljica, a sad sam u godinama, ne mogu to više. Radila sam puno. Imam više od 28 godina staža. Imam profile na raznim stranicama za posao. Borim se. Ljudi gledaju godine kod zapošljavanja. Imam 58 godina i 4. kolovoza ću proslaviti 59. rođendan. Puno ih neće zapošljavati starije ljude pred mirovinu. Većina će uzeti mlađe, manje gledaju iskustvo rada. Ne svi, ali puno njih. Radim poslove samo za minimalac - rekla je za RTL Bahra. 

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Komentara 4

Avatar Make my day
Make my day
22:56 30.03.2024.

Ime je dobila po Svetoj Bahri

LE
Leonn
13:32 30.03.2024.

Vijest dana..sramota. Bolje da ste nesto napisali o velikoj suboti i obicajima a ne toj besposlenoj babi.

Avatar rubinet
rubinet
17:23 30.03.2024.

Meni je ovo, u osvit Uskrsa, čista blasfemija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije