Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata spisateljica

Ava: Ja sam nebeska ku**a, a muškarci moraju imati nešto u glavi i novčaniku

Ava Karabatić
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
03.11.2018.
u 19:39

Jedan sportaš zarobio joj je srce. Navodno joj je poklonio i 101 žutu ružu. Navodno je stranac, a imaju li domaći sportaši šanse kod nje nakon toga, teško je reći

Voditeljica, spisateljica i slikarica Ava Karabatić istaknula je kako je oduvijek željela biti avangardna. 

Za 24sata je rekla kako je iskrenost uvijek stavljala na prvo mjesto te da se nikad nije folirala.

- Za sebe kažem da sam bila, da jesam i da ću ostati nebeska ku**a. Moral se za mene ne može opisati jednom rečenicom - rekla je Karabatić. 

- Privatno sam anđeo i jako zatvorena osoba, dok se na van pokazujem drugačije. Zato privatno i odvajam od showbiznisa - tvrdi Karabatić koja se poistovjećuje s likom Laure iz romana 'U registraturi'. 

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Na kraju se razgovor okrenuo prema temi o kojoj Ava zna puno - muškarci.

- Uvijek sam voljela starije muškarce. Bitno mi je da imaju nešto u glavi, ali, nećemo se lagati, moraju imati i nešto i u novčaniku - iskreno je rekla, a upravo joj je jedan sportaš zarobio srce. Navodno joj je poklonio i 101 žutu ružu. Navodno je stranac, a imaju li domaći sportaši šanse kod nje nakon toga, teško je reći. 

- Uvijek sam bila skeptična po pitanju sportaša, ali bože moj - kaže Ava o navodnoj vezi sa sportašem čije ime ne želi otkriti. 

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Pojasnila je i kakvu kušnju moraju proći muškarci koji s njom žele ostvariti prisniji odnos. 

- Kad me vide dekoltiranu, dečkima se teško skoncentrirati. Kod mene prolaze samo oni koji izdrže dva do tri sata razgovora sa mnom, bez obzira na moj dekolte - zaključila je Karabatić. 

Ključne riječi

Komentara 27

TR
Trnoružica
21:48 03.11.2018.

Dobro da su sami napisali da je kurva. Da sam ja to napisala, obrisali bi mi komentar.

Avatar poljicanin
poljicanin
20:31 03.11.2018.

Glupača!Pa tko bi s njom izdržao 2-3 sata razgovora?

MA
Majur
20:39 03.11.2018.

Voditeljica,spisateljica i slikarica...zemljo otvori se.Samo i isključivo za jednu stvar je možda sposobna,kome vi u VL farbate..ako već morate ispuniti prostor,dajte forum zgodnim i sposobnim ženama,a ne ovoj fuksi koja nije u stanju jednu prostu rečenicu sastaviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije