Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Pionirka Ava Karabatić posjetila Kuću cvijeća, bez grudnjaka

Dok su nostalgičari hodočastili u Kumrovec, Ava je krenula u drugom smjeru - u Beograd
27. svibnja 2017. u 13:18 11 komentara 17373 prikaza
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/9

Dok se cijeli nostalgični svijet posljednjih dana okupljao u Kumrovcu, kako bi pred rodnom kućom Josipa Broza proslavio rođendan neprežaljenog vođe, Ava Karabatić uputila se u suprotnom smjeru, prema Beogradu i posljednjem počivalištu maršala u tamošnjoj Kući cvijeća.

Ava Karabatić "Ja Nomad" Ava Karabatić predstavila autobiografiju: 'Djevojke, možete uspjeti, a da pritom ostanete moralne i poštene'

Ava ne bi bila Ava da se pritom nije i prigodno odjenula, u pionirsku opravu od glave do pete. Sve je bilo tu, suknjica, bijela košuljica i crvena marama. Jedino je, koliko se može vidjeti - a prilično se dobro vidi - pritom zaboravila staviti grudnjak.

Avu je, priznaje ona na svom Facebook profilu, oduvijek privlačila "enigma Tito".

Ava Karabatić 'IMA ISTI PRSTEN KAO JA' Ava Karabatić u domu srpskog folk pjevača komentirala scene iz erotskog filma

- Zanimalo me tko je taj lik o kojemu moji roditelji pričaju s toliko ljubavi. Sada želim istražiti sve o njemu. Još ima toliko nepoznanica. Je li bio samo jedan Tito je tek jedna od njih, sročila je Ava uz galeriju fotografija.

bih-kuca-txt.jpg INICIJATIVE Podiže se memorijalni muzej posvećen agresiji na BiH, vrijedan 17 milijuna KM U Sarajevu se gradi 'Kuća cvijeća' za Izetbegovića tito projekti Očekuje se da će Kinezi uložiti 100 milijuna kn u Kumrovec i spomen-park Josip Broz Tito Kumrovec Jedinstveni muzej Kumrovec, rodno mjesto Josipa Broza Tita
Tatjana Jurić
skrenula pozornost
Tatjana Jurić progovorila o teškoj bolesti: 'Ponekad se čini da nikada neće proći i da si prepušten sam sebi'
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti