Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno u svemu

VIDEO: Ostavite sve što radite i pogledajte duet Ave Karabatić i Ivana Pernara!

Foto: Instagram screenshot
1/6
23.10.2019.
u 19:40

Pjesmu Dražena Zečića 'Ima li nade za nas' zajedno su otpjevali prije dvije godine na splitskom karnevalu, a čini se kako se Ava rado prisjeća druženja sa svojim protukandidatom.

Ava Karabatić, neovisna kandidatkinja za predsjedničke izbore Republike Hrvatske, ponovo žari i pali društvenim mrežama.

- Moj protukandidat, ali i dobar prijatelj Ivan Pernar, jedan od rijetkih koji se ne libi udarit šakom od stol za važne teme u saboru. Naravno, ne smatram ga konkurencijom, kao ni druge kandidate - napisala je Ava pored videa na kojem ona i Pernar pjevaju jedan od hitova s hrvatske estrade.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Pjesmu Dražena Zečića 'Ima li nade za nas' zajedno su otpjevali prije dvije godine na splitskom karnevalu, a čini se kako se Ava rado prisjeća druženja sa svojim protukandidatom. - Najbolji političari u Hrvatskoj - komentirali su im ispod videa koji je u samo nekoliko sati sakupio više od 3,000 pregleda.

Karabatić je digla mnogo prašine najavivši svoju kandidaturu za predsjednicu Hrvatske. Neke detalje svoje kampanje otkrila je u intervjuu za RTL. Rekla je kako neće obećavati nešto što neće ispuniti. – Ne mogu reći da će plaća biti tisuću eura, ali mogu do pet tisuća kuna. Stvarno bih se borila za to – rekla je.

Isto tako otkrila je da misli kako bi Hrvatsku iz krize izbavila "sama njena pojava". Odlučno tvrdi da bi legalizirala prostituciju i marihuanu. No nije stala na tome, progovorila je i o tome što bi napravila da u Hrvatskoj bude što manje razvoda.

– Kao pobornica ljepote i svega što je dobro, ja bih uvela po povoljnim cijenama da sve žene sebi omoguće jednu dobru plastiku. Da sve izgledaju kao starlete, ne bi došlo do razvoda – rekla je Ava za RTL.

Ključne riječi

Komentara 6

BR
Brandfackel2
20:37 23.10.2019.

Svaka država je oragnizirani sustav određenog naroda na određenom teritoriju. Ovo dvoje na na slici su još jedan dokaz da u politiku ulaze isključivo nacionalisti zbog ideala i oni "ostali". Pod ostale spadaju uhljebi, lupeži, zločinci, psihički poremećeni...

ŠĆ
šćtrlj
20:37 23.10.2019.

krivo... u biti ste si međusobno velika konkurencija

ZB
Zoki-Bijela
20:43 23.10.2019.

Dva do Karabatka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije