Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica braka

Anja Šovagović Despot objavila je fotografije snimljene prije 35 godina na njezinom vjenčanju

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/7
12.10.2021.
u 13:15

Nakon samo četiri dana veze Anja Šovagović i Dragan Despot odlučili su se vjenčati, a obitelji su im se upoznale nekoliko sati prije obreda.

Malo je parova i ljubavi koje su opstale tako dugo na našoj estradi kao što je to uspjelo Anji Šovagović i Draganu Despotu koji su jučer proslavili 35. godišnjicu braka i tim je povodom glumica objavila na Instagramu fotografije s njihova vjenčanja i napisala: Trideset i pet godina ljubavi. Ljubavna priča ovog para bila bi lijep predložak za jednu filmsku priču, a sve je počelo počelo tijekom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine. Anja je tada imala 15, a Dragan je bio 22-godišnjak i student na Akademiji dramskih umjetnosti i igrao je glavnu ulogu u Shakespeareovu “Romeu i Juliji”. Bilo je to prvi put da su se sreli i upoznali, a Dragan Despot jednom prilikom je o tom susretu ispričao:

 

 

- Anja nije bila Julija, no ja sam svu ljubav na sceni nekako crpio iz privatnog plana, a davao mimo predstave. Bio sam Romeo na dva plana, u životu i na sceni. Nekoliko godina kasnije opet u Dubrovniku ovaj par će započeti svoju vezu i oboje kažu da je sve počelo neočekivano i nepredvidivo. Već nakon četiri dana veze znali su kako nema smisla čekati i odlučili su se vjenčati u tajnosti i ovom odlukom sve su šokirali, pogotovo Anja koja je uvijek bila promišljena i svojim odlukama i nikada nije stvari prepuštala slučaju. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, dobro je poznavao Dragana od prije, a obitelji Despot i Šovagović upoznale su se samo par sati prije vjenčanja.

- Prvi put sam Draganove vidjela kad su doputovali u posjet u Zagreb. Budući da smo Dragan i ja organizirali vjenčanje doslovno preko noći, upoznala sam ih tek nekoliko sati prije odlaska u crkvu. Kad su došli u stan u Mesničkoj ulici, gdje su moji roditelji stanovali, sjećam se da je ušla Despotova majka Matija i odmah posložila stvari na svoje mjesto. Za svog sina je kratko rekla: ‘Krasnog ste momka dobili u familiju.’ Tako da je odmah preuzela glavnu riječ pa nikada nije bilo nelagodnih situacija, sve je bilo transparentno - opisala je Anja prvi susret sa suprugovom obitelji. Anja i Dragan ponosni su roditelji kćeri Ane i sina Josipa.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusići i 'pogledu na njezin dekolte'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije