Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U susjedstvu

Angelina Jolie vilu u Mađarskoj plaća 160 tisuća kuna na mjesec

Angelina Jolie
Pixsell
29.09.2010.
u 17:22

Glumica se s djecom preselila u Budim. Angelinina će djeca u Budimpešti pohađati nastavu u prestižnoj francuskoj školi i družiti se u vrtićima.

Angelini Jolie deset soba za nju i djecu bilo je premalo pa je skromna glumica odbila odsjesti u tri milijuna eura vrijednoj kući mađarskog glumca Sándora Osztera. Ona i potomci iduća će tri mjeseca, koliko će zbog filma koji režira živjeti u Mađarskoj, provoditi u vili sa 15 “sobica”, za koju će mjesečno izdvajati oko 160 tisuća kuna. Još 90 tisuća kuna davat će za prestižnu francusku školu koju će pohađati dečkići Maddox i Pax te za vrtić malene Shiloh i Zahare.

S obzirom na to da će obitelj idućih mjeseci živjeti u Budimpešti, Angelina je inzistirala da joj se nađe dom u koji paparazzi neće moći ni poviriti. No to nije bio jedini zahtjev hollywoodske dive. Poželjela je boraviti isključivo u Budimu i da za njezinu obitelj kuha samo Lázár Kovács, vlasnik slastičarnice koju su Angie i djeca posjetili za posljednjeg posjeta Mađarskoj. Slučajni prolaznici tad su prepričavali da se, unatoč pratnji dvojice tjelesnih čuvara, glumica ponašala poput običnih ljudi, a ne kao umišljena zvijezda. Nadajmo se da će isto reći i Bosanci, kojima će Angelina susjeda postati početkom iduće godine. Tamo će nastaviti snimati svoj redateljski prvijenac koji još nema službeni naziv.

Poznato je tek da će u filmu, čiji je budžet 125 milijuna kuna, glumiti Zana Marjanović, Nikola Đuričko, Rade Šerbedžija, Goran Jevtić, Jelena Jovanova, Alma Terzić i Feđa Štukan. Probrana ekipa oživit će njenu priču o ljubavi za rata u BiH.

Ključne riječi

Komentara 1

GU
Gustavo
21:41 29.09.2010.

Bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije