Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva čekamo

Angelina Jolie: Moj film nikog neće ostaviti ravnodušnim

angelina jolie
reuters
23.01.2011.
u 18:20

Glumica je na premijeri filma 'Turist' u Rimu dala intervju novinarki srpske Glorije.

Glumica Angelina Jolie bila je i više nego iznenađena komentarom srpske novinarke koja je s njom razgovarala u Rimu kako je njen film 'Untitled Love Story'  zasigurno odličan projekt.

- Ne mogu vjerovati da poslije svih protesta i bure koja se digla oko tog filma netko s balkanskih prostora već govori da će biti dobar. Istina je da sam tek završila snimanje u Mađarskoj i Bosni, i predstoji mi još puno posla. Zaista mi je drago što se tako govori o mojem filmu. Vjerujem da će takva mišljenja biti potvrđena uspjehom filma kada krene u distribuciju - rekla je Angelina Jolie za srpsku Gloriju.

No, iako je svjesna bure koju je prouzročila, Angelina Jolie nimalo ne žali što se prihvatila toliko komplicirane teme.

- Bio mi je to veliki izazov. Znala sam da će biti svakakvih reakcija na ljubav Muslimanke i Srbina koji ju je prethodno silovao, ali sam osjetila želju već u redateljskom debiju suočiti se s tako kontroverznim filmom. U svakoj ljubavnoj priči u ratnim vremenima ima mnogo tragičnosti, bola, nerazumijevanja, nestvarnosti, opraštanja, razdvajanja... Nema mnogo logike, ali ima vjerovanja i hvatanja za slamku emocija. Takve priče uvijek nađu protivnike, svjedoke koji su spremni kazati kako nije baš sve tako bilo. Nije lako suočiti se s takvim temama, ali ratova je kroz povijest bilo mnogo, pa i nevjerojatnih, čudnih ljubavnih priča. Zbog svega toga ovaj film je izazvao veliki interes i prije nego što je prikazan, a tko zna što će sve još izazvati kad krene u kina. Zaista ne znam što će se tada dogoditi, dobro ili loše, ali uvjerena sam da ravnodušnih neće biti. Očito je da sam sama kriva što sam se upetljala u takvu tematiku, i još se odlučila na režiju. Snosit ću posljedice - kazala je Angelina Jolie

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije