Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posena gošća

Angelina Jolie danas stiže u Sarajevo!

'US actors Angelina Jolie and Brad Pitt attend  the charity event Cinema for Peace within the scope of the 62nd Berlinale in Berlin, Germany, 13 February 2012. Since 2002 Cinema for Peace has been a w
Foto: 'Pascal/Getty f. Cinema for Peace'
1/3
07.07.2012.
u 13:49

Holivudska diva trebala bi privatnim avionom sletjeti na sarajevski aerodrom. U hotelu “Europa" će se sastati s čelnim ljudima Sarajevo Film Festivala, javlja Dnevni a vaz.

Angelina Jolie danas stiže u Sarajevo!, javlja Dnevni avaz.

Holivudska diva trebala bi privatnim avionom uskoro sletjeti na sarajevski aerodrom, a potom je planirano da se uputi u hotel “Europa”, gdje će se sastati s čelnim ljudima Sarajevo Film Festivala. Očekuje se da će se Angelina večeras pojaviti na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta.

Glumica će biti smještena u hotelu “Europa”, za nju je u tom ekskluzivnom hotelu rezerviran cijeli kat, točnije dva velika apartmana i nekoliko soba za njeno osoblje i osiguranje.

Angelina nije imala nikakvih posebnih zahtjeva, a još nije sigurno hoće li s njom u Sarajevo stići i Brad Pitt.

Jolie je veliki prijatelj BiH i Sarajeva i već nekoliko puta posjetila je tu zemlju.  Prošle godine dodijeljena joj je Povelja počasnog građanina Kantona Sarajevo, kao i nagrada “Srce Sarajeva” na 17. Sarajevo Film Festivalu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije