Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokirao obožavatelje

Alen Vitasović iznenada završio u bolnici. Otkazan dugoočekivani koncert: Nije mi prvi put

Pula: Pjevač Alen Vitasović
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/17
06.11.2023.
u 12:11

Glazbenik Alen Vitasović iznenada je završio u bolnici i otkazao koncert u povodu jubileja svoga rada i karijere

Glazbenik Alen Vitasović (55) ove je subote 11. studenog trebao održati koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo  u povodu jubileja svoga rada i proslave 30 godina karijere, no koncert je ipak odgođen za siječanj. Puljanin je zbog lošeg zdravstvenog stanja bio prisiljen otkazati slavljenički koncert. 

– Zdravlje je stabilno. Dobro sam, ali opet sam imao zdravstvenih problema. Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put. Hvala doktorima i sestrama u pulskoj bolnici – rekao je za Story ne otkrivajući konkretan problem pa optimistično dodao što sve priprema za publiku. 

– Spremio sam sebe, punog sebe, kao i uvijek. Ponosan sam na ovu veliku obljetnicu jer je zaista teško toliko dugo uspješno trajati. Normalno, svirat ćemo starije evergreene, ali i potpuno nove pjesme s 12. albuma koji upravo završavam. Imam savršen bend, možda ponajbolji u državi, uživam svirati s njima – poručio je glazbenik koji je popularizirao istarsku čakavštinu hitovima ''Jenu noć'', ''Ja ne moren bež nje'', ''Ja ne gren'' i mnoge druge. 

Ipak, najdraži su mu uspjesi nagrada Porin i pobjeda na Splitskom festivalu hitom ''Bura''. U razgovoru je kazao kako je na pozornici u drugom svjetlu, a izvan nje je samozatajan, sramežljiv i ne druži se poslije nastupa. Priznao je da ne vodi brigu o zdravlju, što nikako nije dobro za njega, djecu i obitelj.

– Imam predivnu suprugu, godi mi bračni život – govori Vitasović koji je u braku s 23 godine mlađom suprugom Eleonorom. Prije deset godina razveo se od prve supruge Sandre s kojom ima dvoje odrasle djece, 28-godišnjeg Ivana i sedam godina mlađu Miju.

VEZANI ČLANCI:

O bivšoj supruzi i djeci ima samo riječi hvale.
– Normalno je da čovjek proživljava teško razdoblje kada se razvede. Negdje duboko u sebi bude usamljen. Karijera mi nije bila na nekoj razini, pa je nastupila pandemija, ali Eleonora je uvijek bila tu. Ništa joj nije bilo teško učiniti za mene. Jako je strpljiva. Pazila me i kad sam bio bolestan. Ali nisam se zbog toga oženio, odgovaraju nam karakteri. Dogodilo se i nije mi žao. Velika mi je podrška. Mlađa je, ali je zrela osoba – kazao je.

Podsjetimo, prošlog je tjedna Vitasović bio na udaru domaćih medija zato što je isplivao na listi poreznih dužnosnika. Pojavila se sumnja kako je riječ o našem poznatom glazbeniku i na stranicama Porezne uprave piše kako dug Alena Vitasovića iznosi 47.562 eura. Kako smo već prenijeli, glazbenik se oglasio na društvenim mrežama i demantirao navode da je porezni dužnik. 

"Novinari, pazite što pišete. ALEN VITASOVIĆ, ORBANIĆI 2, 52206 MARČANA, rođ.1968. godine. Nije nikome porezni dužnik, ni nikome. To je drugi Alen Vitasović, iz Pule, ugostitelj rođ. 1969. godine. Već godinama zbog vas ljudi misle da sam to ja. Ja, pjevač, glazbenik", napisao je. 

 

Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

Komentara 5

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:47 06.11.2023.

Drž se Alene, ne budu se oštarije zaprle, ne brini

DU
Deleted user
09:14 07.11.2023.

Kuraja amico i trdo sprid

KU
Kujttim
20:36 06.11.2023.

Teško je to uopće napisati, ali vjerojatno je riječ o cirozi jetre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije