Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRATILA HEJTERIMA

Albina se ne suzdržava, dok se nižu reakcije na stajling: 'Draga si, ali neka od tebe ne prave seljanku'

Prva Eurosong proba Albine Grčić
Foto: EBU / THOMAS HANSES
1/9
11.05.2021.
u 16:45

Splićanka Albina Grčić (22) odradila je prvu probu u Rotterdamu uoči Eurosonga.

Naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić (22) u Rotterdamu naveliko sprema spektakl s pjesmom "Tick-tock" kojom planira osvojiti europski glazbeni tron. Nakon što je na prvoj probi otkrila promjene vezane uz stajling, reakcije se i dalje ne prestaju stišavati.

"Ne treba ti da budeš polugola, jer imaš i stas i glas", glasili su neki od komentara, ali ipak na komentar jedne pratiteljice nije ostala dužna.

Foto: Instagram

"Albina draga si mi, ali molim te reci Stefanu da od tebe ne pravi seljanku. Kakvi su ovo stajlinzi...", kazala joj je.

"Nitko od mene ništa ne pravi. Ja stojim iza svakog stajlinga, a u Stefana imam povjerenje jer on definitivno zna što radi i u tome je najbolji. Žao mi je ako nije tvoja šalica čaja", odgovorila je 22-godišnjakinja za čiji su stajling zaduženi modni stilist i dizajner Stefan Orlić i Juraj Zigman.

Dizajner Juraj Zigman dosad je surađivao s brojnim svjetskim zvijezdama poput Cardi B, Nicki Minaj, Ritom Orom, Cristinom Aguilerom. U razgovoru nam je otkrio da trenutačno radi za Kylie Jenner te je sasvim okupiran tom suradnjom.

Pogledao je Albinin nastup na probi te rekao: – Vrh je sve! Albina je super, sve izgleda odlično i svjetski. Pjesma je moderna i takav je i styling. I kad vidite cijeli nastup i produkciju uživo koju rade stranci, shvatit ćete svaki segment mog dizajna i poantu svega – rekao je ne želeći se pri tome osvrtati na negativne komentare. Wiwibloggs, koji je posvećen isključivo praćenju Eurosonga, nakon nastupa naše Albine na probi nisu skrivali oduševljenje.

– Outfit je izvanredan, kostim s naglašenim ramenima je totalni pogodak, a frizura je genijalna. Totalno je “rasturila” na pozornici – poručili su.

VIDEO Nakon 24 godine veze prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo


 

 

Komentara 7

ZA
zagabria5
20:22 11.05.2021.

Albina ne treba ti da izgledaš svjetski, obuci se u neuglednu kuharicu da budeš po volji ovom narodu. I nemoj slučajno pobijediti jer ti neće nikad oprostiti

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
17:44 11.05.2021.

Samo ti uživaj u pjesmi i nastupu Albina. Bog nam je dao život da nam bude radost (ne obraćaj pozornost na ove kojima je život uniformiran) . Obučena si ok, za pozornicu i pristojnije od mnogih. Rasturi!

AU
austrougarskigeneral
11:03 12.05.2021.

ma sudenje susjed susjedu je katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije