Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE DA JOJ SE

Adele odbila milijun funti za dva koncerta zbog nevjerojatnog razloga

Adele
31.10.2017.
u 14:55

Australski pjevač Guy Sebastian, inače sudac njihovog X Factora, rekao je za Daily Star kako je on bio posrednik, ali je od Adelinog agenta čuo da je pjevačica ovaj tjedan zauzeta sadnjom cvijeća, piše Daily Star.

Pop zvijezda Adele (29) odbila je nevjerojatnih milijun funti (8,5 milijuna kuna) za dva privatna koncerta na kojima bi pjevala arapskim milijarderima. Razlog - mora se posvetiti svom vrtu.

Australski pjevač Guy Sebastian, inače sudac njihovog X Factora, rekao je za Daily Star kako je on bio posrednik, ali je od Adelinog agenta čuo da je pjevačica ovaj tjedan zauzeta sadnjom cvijeća.

Adele je glatko odbila ovu ponudu jer je proteklu godinu zaradila čak 52,5 milijuna funti od turneje i prodaje albuma. Odradila je ukupno 121 koncert, prije nego je otkazala posljednja dva nastupa u lipnju u Londonu i odlučila se posvetiti privatnom životu. Njeno bogatstvo procjenjuje se na 132 milijuna funti.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:20 31.10.2017.

Ma da, sigurno. Mozda ne voli Arape, jeste li to pomislili?

LI
liliZG
18:06 31.10.2017.

pametna cura, nije sve u novcu

Avatar megatronman
megatronman
16:22 31.10.2017.

Cijena Adele je 2,5 m $ za dva koncerta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije