Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh!

2Cellos opet svirali kod Ellen i popričali s njom o Eltonu Johnu

jacko_opr
AFP
31.01.2012.
u 20:00

Hrvatski čelisti u showu Ellen DeGeneres izveli su "Welcome to the Jungle" i najavili gostovanje u epizodi serije Glee

Točno godinu dana nakon prvog nastupa u showu Ellen DeGeneres, što je ujedno bio i njihov debi na američkoj televiziji, slavni 2Cellos ponovo su bili gosti voditeljice britkoga jezika. Kod Ellen su preksinoć odsvirali obradu hita grupe Guns 'n' Roses "Welcome to the Jungle" i najavili emitiranje epizode popularne glazbene serije "Glee" u kojoj gostuju, a koja je u Americi prikazana sinoć.

U razgovoru s Ellen, Stjepan Hauser i Luka Šulić nisu zaboravili spomenuti svog velikog prijatelja Eltona Johna s kojim su na turneji.

- Elton je legenda i velika je čast nastupati s njime - pohvalio se Luka, dok se Stjepan prisjetio početaka njihove bajkovite svjetske karijere. - Naš prvi zajednički nastup uživo bio je upravo u vašoj emisiji - rekao je Hauser voditeljici zahvaljujući kojoj su za dvojicom hrvatskih violončelista poludjeli i Amerikanci. Popularnost u SAD-u bez sumnje će im još više porasti poslije pojavljivanja u seriji "Glee" u kojoj su odsvirali svoju najpoznatiju obradu "Smooth Criminal" kao instrumentalna pratnja glumcima pjevačima Nayi Rivero koja tumači nadarenu srednjoškolku Santanu i Gustinu Grantu koji glumi Sebastiana. Čelisti su pratili njihovu "igru mačke i miše", a mladi glumci bili su oduševljeni našim virtuozima.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:07 01.02.2012.

Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati doma da ti ne izostane zarada? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Što ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako ste zainteresirani pošaljite mi mail: zaradimopolako @ live.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije