Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Impresionirao znanjem

Gimnazijalac iz Bjelovara zadivio Tarika i postao novi rekorder 'Potjere'!

potjera
Foto: Screenshot
18.04.2016.
u 22:07

– Mladiću, kapu da imam, do poda bih se naklonio, a i ovako ću – pohvalio je Tarik mladog Gabrijela koji je u minuti točno odgovorio na čak 13 brzopoteznih pitanja.

Popularan HRT-ov kviz Potjera zabilježio je još jedan rekord i to u jubilarnom 350. izdanju kviza. Naime, 18-godišnji gimnazijalac Gabrijel iz Bjelovara točno je odgovorio na 13 brzopoteznih pitanja u minuti i postao novi rekorder kviza.

To je do sada uspjelo jedino studentu Martinu Brkiću koji je isti uspjeh ostvario u ožujku.  

Gabrijelovo znanje impresioniralo je voditelja Tarika Filipovića koji zbog brzine mladićevih odgovora neka pitanja nije uspio čak ni pročitati do kraja. 

– Mladiću, kapu da imam, do poda bih se naklonio, a i ovako ću – pohvalio je Tarik mladog Gabrijela, prenosi T portal

Nakon 13 točno odgovorenih pitanja, Gabrijel je zaradio 45.500 kuna. Lovkinja Morana Zibar ponudila mu je impresivnu ponudu od čak 145.000 kuna. Hrabri mladić odvažio se na ovaj izazov koji je naposljetku završio pogreškom.

Ipak, unatoč tome što kući nije otišao s 145.000 kuna, Gabrijel je svojim impresivnim znanjem ostavio neizbrisiv trag u popularnom kvizu i postao najmlađi natjecatelj koji je u povijesti kviza uspio gotovo nemoguće. Svaka čast!

>>Gledam Potjeru u bolničkoj sobi s dva ribara koji se ljute što sam brži

>>U Potjeru ulazi novi lovac – Krešimir Sučević Međeral

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar plejer_as
plejer_as
11:05 19.04.2016.

za veću ponudu se isplatilo kockat s pitanjima. No, Gabrijel ima znanje a pred njim je još puno mogućnosti da pokaže koliko vrijedi

VR
vrbaZG
10:24 19.04.2016.

Gledao sam Potjeru sinoć i samo mogu reći da mi nikad nije bilo tako žao kad je netko ispao iz kviza. Da je bilo malo sreće pobjegao bi lovcu. Svaka čast.

Avatar maxist
maxist
16:09 20.04.2016.

bravo za mladića.....da nije išao va bank još bi mu brundali....Dobiti će kad-tad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije