Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razgovor

Miočić lani za Večernji: Gledam Potjeru u bolničkoj sobi s dvojicom ribara koji se ljute što sam brži

mirko miočić
Foto: Dino Stanin
1/4
15.05.2017.
u 13:55

Mirko Miočić prije godinu dana za Večernji list je progovorio o svojem zdravstvenom stanju.

Ima nečeg “fajterskog” u tim Miočićima. Borci su to. Ne, ovaj put nisam inspiriran Stipom Miočićem, američkim Hrvatom podrijetlom iz Miočića, vrhunskim slobodnim borcem. Posljednjih dana hrabriji je i jači jedan drugi Miočić – Mirko Miočić.

Pun suosjećanja

Najpoznatiji hrvatski kvizoman posljednjih tjedana nije klonuo ni u teškoj životnoj borbi koja će ostaviti posljedice, ali neće ga slomiti. Čovjeku koji je obilježio Kviskoteku, Milijunaša, Potjeru i mnoge druge kvizove nakon nekoliko operacija slijedi dug oporavak, ali duhom klonuo nije, a ni znanjem. – Ti si novinar? Jesi o našem Mirku pisa? Jesi! Super! Idem doli s njim zapaliti jednu pa ću mu reći da si mi cimer – kaže mi još jedan borac Miočić s kojim posljednjih dana dijelim bolničku sobu u zadarskoj Općoj bolnici.

– Naravno da te se sitija – kaže mi Damir i poziva me k Mirku.

A Mirko britak, kao i uvijek. – Pa koliko smo intervjua napravili? Kako te se ne bih sjetio. A što je tebi, a zašto si ti tu? – pita me Mirko pun suosjećanja unatoč svim svojim problemima, a oni, vjerujte, nisu mali. Mirko se liječi od komplikacija zbog dijabetesa.

Jedva čeka povratak

Uzdahne, pa kaže: – E, moj Frane, na što smo spali. Di se moramo družiti. Malodušje nasreću kratko traje.

– Što je, tu je. Mislim da sada idem iz zadarske bolnice odmah u jednu zagrebačku kliniku pa bih tek nakon toga mogao kući. I bolje je da sve zaraste pa da tek onda idem kući – kaže mi Mirko, a u razgovor nam svako malo upadaju zadarske liječnice, liječnici, sestre...

– Mirko, tako mi je drago da vas vidim. Vaši s televizije stalno zovu i pitaju za vas. Samo hrabro – poručuje jedna zadarska liječnica Mirku Miočiću. Drago mu je zbog podrške, a još draže kad počne razgovor o kvizovima, sada o Potjeri, kolegama lovcima, Tariku...

– Gledam televiziju s dva stara ribara s kojima dijelim bolničku sobu i počne Potjera. Pazi, njih dvojica natječu se sa mnom i još se ljute što ja brže odgovorim od njih – nasmijao se Mirko. Na moj upit odgovori li brže i od kolega lovaca u Potjeri, odgovara:

– Ha, ha, naravno, a i manje griješim. Ali dobri su, stvarno su dobri i baš im se želim pridružiti što prije – zaključio je Mirko, veliki borac pred kojim je, uvjeren sam, još puno kvizova i pobjeda. Sretno, Mirko!

Komentara 17

MV
Mijat vrdoljak
20:29 09.04.2016.

Sretno Mirko, brzi i potpuni oporavak Bog te čuvao da nam ponovo dođeš na TV

DU
Deleted user
20:07 09.04.2016.

Legendo sretno ti sa ozdravljenjem!

PA
Pape5
21:34 09.04.2016.

Od srca, brzo ozdravi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije