Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao u Zagreb

Pranjić: Zbog obitelji i suigrača sam se vratio u reprezentaciju

Danijel Pranjić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
11.11.2013.
u 14:09

- Povukao sam odluku o povlačenju najviše zbog svoje obitelji, suigrača i naravno sebe samoga jer moja karijera, otkad nisam u reprezentaciji, nije išla uzlazno - kazao je Pranjić.

Danijel Pranjić stigao je u Zagreb i priključio se hrvatskoj reprezentaciji koja se sprema za utakmicu s Islandom.

Pranjić je u Zagreb stigao s novim imidžem, a nije krio zadovoljstvo što se vratio među vatrene.

- Još u petak nazvao me izbornik i najavio mi da bi me mogao pozvati. U ponedjeljak navečer to mi je i potvrđeno. Sretan sam što sam ponovno u starom društvu - rekao je Pranjić.

Pranjić je za hrvatsku reprezentaciju posljednji put igrao protiv Švicarske u kolovozu prošle godine. Zatim se oprostio nakon što je tadašnji izbornik Igor Štimac u momčad pozvao Sammira.

- Povukao sam odluku o povlačenju najviše zbog svoje obitelji, suigrača i naravno sebe samoga jer moja karijera, otkad nisam u reprezentaciji, nije išla uzlazno - kazao je Pranjić.

Pranjić je poziv Nike Kovača dobio nakon što je ustanovljeno da Ivan Strinić ima problema s trbušnim zidom. Pranja je za Hrvatsku odigrao 46 utakmica, a ove sezone nosi dres grčkog Panathinaikosa.

>> Niko Kovač u reprezentaciju vratio Pranjića!

Komentara 10

MA
Majur
18:18 11.11.2013.

Slazem se sa misljenjem da je Pranjic za klasu bolji od onog stupa Strinica...igrao puno ili malo u svojem klubu.....dobro dosao Pranja....jedini koji se pobunio zbog pozivanja Sammira koji je u 7g u Dinamu odigrao 3 dobre tekme......

Avatar mohito
mohito
17:49 11.11.2013.

kaj se pranjica tice, nije ga je trebalo zvat, on nije u ozbiljnom nogometu vec jako dugo, u tri godine mogu se na prste jedne ruke nabrojat tekme koje je odigral ( tak je kovac mogal zvat i darija simica )…ali bumo vidli...cinjenica je da ne smije zvat nikog iz dinama jer bi hajdukovci odmah poceli kmecat i prozivat ga da je mamicev sluga i sl, tak da su mu ruke za sad vezane i kovac radi pod uzasnim pritiskom. nadam se da ce repka odigrat kak spada i nakon par uspjesnih tekmi i kovac ce mozda moci disat od hajdukovaca i nihovih teorija zavjere - nadam se da pranjic nebu odigrat tak lose da nas to kosta loseg rezultata…u svakom slucaju krecemo s igracem manje, ali bolji smo od islanda….

Avatar Glina74
Glina74
19:00 11.11.2013.

nije se oprostio od reprezentacije nego od ŠTIMCA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije