Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao u Zagreb
Povratak na članak

Pranjić: Zbog obitelji i suigrača sam se vratio u reprezentaciju

- Povukao sam odluku o povlačenju najviše zbog svoje obitelji, suigrača i naravno sebe samoga jer moja karijera, otkad nisam u reprezentaciji, nije išla uzlazno - kazao je Pranjić.

Komentari 10

Avatar Glina74
Glina74
19:00 11.11.2013.

nije se oprostio od reprezentacije nego od ŠTIMCA

VL
MA
Majur
18:18 11.11.2013.

Slazem se sa misljenjem da je Pranjic za klasu bolji od onog stupa Strinica...igrao puno ili malo u svojem klubu.....dobro dosao Pranja....jedini koji se pobunio zbog pozivanja Sammira koji je u 7g u Dinamu odigrao 3 dobre tekme......

VL
Avatar mohito
mohito
17:49 11.11.2013.

kaj se pranjica tice, nije ga je trebalo zvat, on nije u ozbiljnom nogometu vec jako dugo, u tri godine mogu se na prste jedne ruke nabrojat tekme koje je odigral ( tak je kovac mogal zvat i darija simica )…ali bumo vidli...cinjenica je da ne smije zvat nikog iz dinama jer bi hajdukovci odmah poceli kmecat i prozivat ga da je mamicev sluga i sl, tak da su mu ruke za sad vezane i kovac radi pod uzasnim pritiskom. nadam se da ce repka odigrat kak spada i nakon par uspjesnih tekmi i kovac ce mozda moci disat od hajdukovaca i nihovih teorija zavjere - nadam se da pranjic nebu odigrat tak lose da nas to kosta loseg rezultata…u svakom slucaju krecemo s igracem manje, ali bolji smo od islanda….

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
17:53 11.11.2013.

U posljednjih godinu dana, u dresu Celte i Panathinaikosa upisao je ukupno 1394 minute, odnosno svega 15 utakmica i to bez gola ili asistencije. Još je porazniji podatak kako je u zadnjih 12 mjeseci od prve do posljednje minute odigrao samo osam susreta. Takav igrač sigurno nije za reprezentaciju. Ima puno kvalitetnijih i u boljoj natjecateljskoj formi i u 1. HNL, a i što je s Milićem koji je standardan u svojoj ekipi.

VL
ZG
ZGexil
16:49 11.11.2013.

Pranja, dobro došal nazad. imal si jedini karaktera demonstrativno proći, te se na taj način suprotstaviti "onakovom" očiglednom poslovanju interesne skupine štimac - mamić. jedan od njih više u opće ne igra nikakvu ulogu. ako Bog da, nebude niti drugi dugo.

VL
C5
c55k93xy11
18:05 11.11.2013.

Pranjic je jos uvijek za klasu bolji od Strinica.Bude li idobio priliku kod Kovaca biti ce nezamjenjiv na sojoj poziciji.

VL
CA
canajisraM
16:28 11.11.2013.

Sto se Pranjica tice on nije branic ,niti vezni a ni krilo . Imao je nekoliko dobrih utakmica za repku ali mnogo vise losijih pa i katastrofalnih ,kao one protiv Engleske. U Panatenaikosu odigrao je svega 6 utakmica. On ,kao i Badelj, nisu za reprezentaciju . Corluka je na mjestu lijevog branica odigrao odlicno protiv Turske.

VL
JA
JackRussell
17:28 11.11.2013.

Haha...čitam te komentare, ma zapravo uopće nije čudno, hrvatska javnost, većina ljudi šta ovdje piše nema pojma o nogometu, već im je bitno samo da se ide kontra Mamića i Dinama. Kovač očito sluša takve stvari jer mu je cilj za prvu prozivku bio potpuno ignorirati igrače Dinama, da mu Šimunić nije kučni prijatelj ne bi niti on bio pozvan, a objektivno i realno, Šimunić je ove sezone jedan od najslabijih igrača Dinama. A sada, Kovač zove Pranjića koji je prestao biti relevantan igrač prije tri godine, klubovi ga odbacuju kao da je prašnjava krpa, nitko ga ne želi, ali eto za takvog lika ima mjesta u repki. Presmiješno!

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:03 11.11.2013.

Kovaceva reprezentacija ima veliku prednost jer ima samo dva igraca iz Hajduka i Dinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.