Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI TALIJAn

Navijač preživio Heysel i napad u Parizu, a bio je tri metra od terorista!

pariz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.11.2015.
u 08:28

U životu su ga još pogodile i prometne nesreće, a sve ih je preživio bez ikakvih ozbiljnijih ozljeda.

Massimiliano Natalucci iz Italije uistinu je rođen pod sretnom zvijezdom jer još je davne 1985. godine preživio Heysel, a sad i napad u Parizu.

Kao 15-godišnjak bio je s ocem na utakmici između voljenog mu Juventusa i Liverpoola u finalu Kupa prvaka, a u stampedu prilikom navijačkih nereda poginulo je 39 ljudi.

U životu su ga još pogodile i prometne nesreće, a sve ih je preživio bez ikakvih ozbiljnijih ozljeda. I sad još napad u Parizu, iako je, tvrdi Nataluccijev otac, bio u blizini terorista.

- Razgovarali smo telefonom i rekao mi je da je stajao samo tri metra od jednog od terorista - izjavio je njegov otac.

>> Terorist imao ulaznicu za utakmicu, htio se raznijeti na stadionu i uzrokovati smrtonosni stampedo

>> Ovo je trenutak kada su tijekom utakmice Francuska - Njemačka počele eksplozije

Komentara 9

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:56 15.11.2015.

U pomanjkanju vjesti iz sporta sloveski delo piše:slovenska reprezentanca u Lvovu nemočna protiv razigrani Ukrajini. Brez strela v okvir vrat so jo slovenci še dobro odnesli!

RE
rehala
11:36 15.11.2015.

MVP pa do sad si radio pod imenom PROFITSURADNJA! Ljudi bježite od tog lika jer pojma nema niocemu! Ja sam se uvjerio sam u to, samo mi zao mojih prijatelja kojima sam dao parove da se klade, jer ja nisam nikad igral nikakve igre na NESREĆU, a oni prvi dan dobili 400kn,a onda četiri dana pusione.

PI
pitijestpit
11:52 15.11.2015.

pa to je slicno kao i sa nasim politicarima.. oni koji su blizi njima isto bolje produ.. a drugi eto..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije