Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI TALIJAn
Povratak na članak

Navijač preživio Heysel i napad u Parizu, a bio je tri metra od terorista!

U životu su ga još pogodile i prometne nesreće, a sve ih je preživio bez ikakvih ozbiljnijih ozljeda.

Komentari 9

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:56 15.11.2015.

U pomanjkanju vjesti iz sporta sloveski delo piše:slovenska reprezentanca u Lvovu nemočna protiv razigrani Ukrajini. Brez strela v okvir vrat so jo slovenci še dobro odnesli!

VL
RE
rehala
11:36 15.11.2015.

MVP pa do sad si radio pod imenom PROFITSURADNJA! Ljudi bježite od tog lika jer pojma nema niocemu! Ja sam se uvjerio sam u to, samo mi zao mojih prijatelja kojima sam dao parove da se klade, jer ja nisam nikad igral nikakve igre na NESREĆU, a oni prvi dan dobili 400kn,a onda četiri dana pusione.

VL
PI
pitijestpit
11:52 15.11.2015.

pa to je slicno kao i sa nasim politicarima.. oni koji su blizi njima isto bolje produ.. a drugi eto..

VL
Avatar comparator
comparator
08:35 15.11.2015.

Ne znam ime ja Japanca iz Hirošime kojem je atomska bomba eksplodirala iznad glave i unatoč velikim ozljedama i izloženosti zračenju ostao živ i doživio duboku starost .

VL
Avatar HRVATsMOZGOM
HRVATsMOZGOM
23:13 21.11.2015.

@comparator atomsku.bombu su preživjela i 4 isusovca samo 4 ulice od centra udara atomske bombe. Bez ikakvih tragova radijacije, umrli prirodnom smrću, jedan od njih se čak i sastao sa pilotom jednog od aviona koji je bacio atomsku bombu

VL
MV
mvp101
08:41 15.11.2015.

Lijep pozdrav uz zaista iskrenu ispriku na smetnji ali namjere su mi pozitivne pa se nadam da neće zamjeriti oni koje ovo ne bude zanimalo.Nudim mogućnost zarade od 10-tak tisuća kuna mjesečno na dugoročnoj bazi i to je razlog mog reklamiranja.Riječ je o kladionici točnije o kladjenju na jedan sport čiji sam veliki ljubitelj i poznavatelj a to je NBA košarka i pomoću kladjenja sam ispunio neke snove kao što su odlazak na utakmice NBA lige ili teniskog turnira u Wimbedonu a imam i dokaze za ovo što pričam .NBA je specifična u odnosu na sve druge lige jer sve ekipe igraju u prosjeku svaka dva dana,često i dan za danom te se uz kvalitetno praćenje i poznavanje košarke mogu zaraditi zaista jako lijepi novci.Znanja imam jako puno,želje i volje za gledanjem utakmica i njihovim analiziranjem još više a tu si i razni napredni programi koje koristim za analizu kao i league pass preko kojeg mogu gledati sve utakmica u prijenosima,snimkama te mogućnosti da gledam po 4 u isto vrijeme.Na ovaj projekt i analizu parova trošit ću i po 12 sati dnevno te ulazim zaista maksimalno ozbiljno sa željom da do ljeta i kraja lige ostvarimo veliki profit.Ono što želim naglasiti je da uvjeta za igru nema,dakle možete se uključiti i primati moje parove bez uplaćivanja bilo kakvog novca unaprijed a koji su mi ciljevi i zašto ovo radim objasnit ću Vam ako se javite na mail financijepomoc@gmail.com samo požurite jer krećemo danas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.