Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO SOKOLOVO

Mateo Beusan presudio: Bruno Marić pogriješio je u oba navrata!

Bruno Marić
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
20.09.2015.
u 21:37

'Lopta je Benkovića udarila u ruku, a to je utjecalo na igru, tako da je jedanaesterac bio. A kod Soudanija, ako je i bio prekršaj, bio je na 18 metara tako da nije jedanaesterac.'

Mateo Beusan nametnuo se kao najmjerodavnija osoba kad je riječ o suđenju u hrvatskom i inozemnom nogometu tako da je uvijek zanimljivo čuti što ima za reći, a u slučaju derbija Hajduka i Dinama složio se sa svim kritičarima i rekao da su obje situacije za i protiv jedanaesterca točne te da je sudac Bruno Marić pogriješio.

- Lopta je Benkovića udarila u ruku, a to je utjecalo na igru, tako da je jedanaesterac bio. A kod Soudanija, ako je i bio prekršaj, bio je na 18 metara tako da nije jedanaesterac - rekao je 'Oko sokolovo' Mateo Beusan i time dodatno otežao poziciju Bruni Mariću, ionako iznimno nepopularnom u Splitu nakon Kup utakmice iz 2009. godine (Dinamo - Hajduk 3:0), ali i nekih drugih utakmica zbog kojih mu se prijetilo smrću i zbog kojih je ušao u verbalni sukob s tadašnjim predsjednikom Hrvoje Malešom.

Dakle, sad je na potezu sudačka organizacija, koja je već jednom kaznila suca Marića zbog katastrofalnog i pristranog suđenja na utakmici Zadra i Osijeka, kad je domaćima odlukama donio pobjedu (2:1). Naime, tad je izbačen u Drugu HNL na jedno kolo, potom vraćen i na kraju su mu kolege dodijelile nogometni Oscar za obavljanje posla, čime je dobio podršku za dalje.

Čovjek zna suditi i to nije upitno, pokazao je to u prvih 45 minuta susreta Hajduka i Dinama, kao i u sljedećih 47, zbog čega dvije pogreške koje su Hajduku odnijele dva, a mogle su i tri boda, itekako upadaju u oko. Očito zbog netrpeljivosti navijača Hajduka i kompletnog pritiska ne može odraditi posao kako treba, zato je posebno čudno da su mu dodijelili ovaj poljudski derbi, ionako je sudio maksimirski u prvom kolu (1:1) i prilika se mogla dodijeliti drugom sucu.

>> Mamić: Zašto me pitate o Bruni Mariću, njega delegira sudačka organizacija, a ne ja

>> Bruno Marić nas je namjerno oštetio! On je pijun vladajuće garniture, a HNL nije regularno natjecanje

>> Pogledajte sporne odluke suca Marića s derbija Hajduka i Dinama

>> Marićev odvjetnik podnio disciplinsku prijavu protiv Pavasovića

Komentara 42

DU
Deleted user
08:57 21.09.2015.

Beusan je veliki frajer kad nakon utakmice pregleda usporeno snimku susreta. Suci na terenu nemaju tu sreću i odlučuju u trenutku.

DU
Deleted user
07:46 21.09.2015.

Hahahaha... koje Oko sokolovo, pa to slijepac ima bolji vid od ovog ajdukovog drukera. Sramota od suca sramota od kluba, LJPViskovic je vjerojatno u njegovim ocima dzentlmentski postupio u obrani svetinje. Nikad vise tog zohara na TV da komentira sudjenje!!!

DU
Deleted user
07:51 21.09.2015.

Hajduk izbaciti iz lige jer je dokazano klub sa nesposobnom nemoralno-kriminalnom upravom i jalovim kreaturama sto glavinjaju Poljudom, a nazivaju se igraci. Picigin je njihov maksimalni doseg i . :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije