Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Juventus osvojio naslov sa 102 boda, Vrsaljko bolji od Jedvaja

Milan - Juventus
Foto: Reuters (Ilustracija)
18.05.2014.
u 17:06

Juventus je na kraju osvojio 102 boda zabilježivši 33 pobjede, tri remija i samo dva poraza. Kod kuće je Juve upisao svih 19 pobjeda.

Juventus je u posljednjem, 38. kolu Serie A s 3:0 svladao Cagliari i tako pobjedom zaključio sezonu.

Stara dama je sve riješila u prvih 40 minuta utakmice. Prvo je zabio Pirlo iz slobodnjaka, na 2:0 je povisio Llorente, a posao dovršio Marchisio nakon majstorije u šesnaestercu

Juventus je na kraju osvojio 102 boda zabilježivši 33 pobjede, tri remija i samo dva poraza. Kod kuće je Juve upisao svih 19 pobjeda.

Genoa je pogotkom Fetfatzidisa u 83. minuti s 1:0 svladala b, a oba hrvatska igrača odigrala su svih 90 minuta. Za domaću je momčad nastupio Šime Vrsaljko, dok je kod gostiju Tin Jedvaj zaradio žuti karton. Roma je druga sa sedamnaest bodova manje od Juventusa, dok je Genoa 16.

Catania je svladala Atalantu s 2:1, no to je neće spasiti od ispadanja u Serie B.

>> Juventus 30. put prvak Italije!

Komentara 1

NE
neki
20:05 18.05.2014.

Genoa je pogotkom Fetfatzidisa u 83. minuti s 1:0 svladala b, a oba hrvatska igrača... Koja je to momačad "b"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije