Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porječkali se

Štimac napustio konferenciju nakon burne rasprave s Pamićem!

Igor Štimac, Igor Pamić
Foto: Screenshot
1/2
10.05.2015.
u 23:35

– Zadar je ekipa kojoj se najviše pomoglo. Oni su uzeli deset bodova na stroge sudačke pogreške

Istra i Zadar odigrali su utakmicu bez pogodaka u Puli, a zanimljivo je bilo na konferenciji za medije gdje su u raspravu ušli dvojica Igora – Pamić i Štimac. Trener Istre osvrnuo se na suđenje i "bocnuo" Zadar.

– Zadar je počeo drugi dio prvenstva s minusom i jako se dobro snalazi u ovoj situaciji. Vi znate na što mislim, ne mogu više lagati – rekao je Pamić, a Štimac mu je uzvratio:

– Reci na što misliš da ti mogu odgovoriti.

Pamić je zatim nastavio:

– Zadar je ekipa kojoj se najviše pomoglo. Oni su uzeli deset bodova na stroge sudačke pogreške. Meni je drago da su danas osvojili ovaj bod jer ih danas nitko nije uzeo, nama nisu ništa dali. Imam pravo na svoje mišljenje  – rekao je Pamić, a Štimac je krenuo odgovoriti.

– Igore, u Zadru ste jednom pucali na gol. Imali ste igrača manje i nama je dosuđen jedanaesterac, ali on je po meni bio. Jedino što je sudac pogriješio je to što je isključio krivog igrača. A udaranje igrača bez lopte po meni je isključenje, a da su se suci toga pridržavali, mi bismo danas imali igrača više – rekao je trener Zadra i demonstrativno napustio konferenciju. 

>>Bitka se nastavlja: Derbi za ostanak u 
ligi nije donio rješenje

Komentara 6

MA
Majur
08:40 11.05.2015.

Štico kao uvrijeđena frajla....i takav dibidus je dobio repku....

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:35 11.05.2015.

ha ha ha... koji sukob.... Nervčik vs Krimoš.... ishod 0-0 ili ništa-ništa.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:31 11.05.2015.

Pravi hrvati Igor Štimac i Igor Pamić su na konferenciji za novinare dokazali da nedaju ni milimetra svog saznanju ko više muti, mazne, lažira ili uzima kao svoj trener na svojoj klupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije