Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kopić otpao

Hajduk smijenio Burića, novi trener bijelih je Marijan Pušnik

Damir Burić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
01.06.2016.
u 20:47

Marijan Pušnik novi je Hajdukov trener, u zadnji je tren pretekao Željka Kopića

Hajduk je dobio novog trenera. Kako javlja dalmatinskiportal.hr klupu splitskog kluba je umjesto Damira Burića preuzeo Marijan Pušnik, tako je odlučio novi predsjednik Ivan Kos. 

Slovenski trener, 56-godišnjak, u karijeri je vodio Celje, Dravograd, Korotan, Klagenfurt, Pasargad Tehran, Maribor, Rudar Velenje, Damash, Avispa Fukuoku i Olimpiju.

Novi je trener bijelih u zadnji tren pretekao Željka Kopića. Kandidati su još bili Nenad Bjelica i Zvonimir Soldo, ali nisu prošli prvi krug izbora Nadzornog odbora.

Novi sportski direktor vjerojatno će biti Mario Branco.

>>Bivši menadžer Boltona dolazi u Hajduk?

Komentara 50

ZO
zoom
21:01 01.06.2016.

pušnik? zaista prigodno prezime,hehehe

DU
Deleted user
21:01 01.06.2016.

Hahahahahaha recepcioneri. Cirkusanti jedni sram vas bilo. Miševi u rupu i tišina.

BU
budagigo
21:08 01.06.2016.

ovo me asocira na pušionu..iako i ovo do sada se tako zvalo.kada misliš da su u haYdUku dosegli največe vrhunce gluposti oni i da iznad toga više ne može oni nas iznenade.hvala narodnom haYdUku od srca i samo tako nastavite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije