Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBAČENI IZ EUROPE

Dinamo nije jedini, pogledajte što Valenciji nije bilo dovoljno da im UEFA uvaži žalbu!

Valencia
Foto: Vine/Screenshot
29.02.2016.
u 14:25

Alberto Gil pucao je jedanaesterac, lopta je ušla u gol i odbila se od konstrukcije te zbunila švicarskog suca Adriena Jaccotteta. Presudio je da nije gol

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) nije samo donijela Dinamu neželjenu odluku već je odbila i žalbu Valencije, koja je na nepravedan način ispala iz juniorske Lige prvaka.

Svjesni su i u Uefi nepravde, ali moraju braniti svoj status pa su odlučili pokloniti Chelseaju pobjedu. Naime, Alberto Gil pucao je jedanaesterac, lopta je ušla u gol i odbila se od konstrukcije te zbunila švicarskog suca Adriena Jaccotteta. Presudio je da nije gol i da se lopta odbila od stative, što je izazvalo žestoke reakcije od svih nogometaša španjolske momčad. No sudac je presudio kako je presudio i uživa svu moguću zaštitu u takvom slučaju.

Valencia je ostala samim time bez prolaza dalje, a UEFA je tu nepravdu odobrila jer bi u slučaju ponavljanja utakmice to bio presedan na koji bi se pozivali svi koje suci oštete. Na kraju će biti kažnjen sudac, no nepoznato je na koji način jer o tome odlučuje posebna organizacija.

Rezime priče jest da će UEFA radije dopuštati ovakve stvari umjesto da uđe u 21. stoljeće i modernizira se te omogući za sporne situacije pregledavanje videosnimke. Na taj način ovakve stvari ne bi se događale i nečiji trud ne bi odlazio u vjetar samo zato što je netko pogriješio u obavljanju svog posla.

>> Uefa presudila: Dinamovi juniori izbačeni iz Lige prvaka mladih!

Komentara 11

Avatar TAJSAM
TAJSAM
16:51 29.02.2016.

Sigurno je netko htio da Dinamo ispadne. Kako prokomentirati takvu ludost koju su napravili. Samo zločesti ljudi koji su u pratnji Dinamovaca. U Dinamu je krtica. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar zrinko75
zrinko75
16:14 29.02.2016.

krivac bi trebao otići, djeci je uništio snove. nije dovoljno reći sorry

MR
MRUDante
14:35 29.02.2016.

pa kaj taj genijalac s tri žuta nije znal da ima tri žuta i da ne smije igrat?? ili je to prekomplicirano za taj IQ obzirom da se ne spominju ključne riječi kao što su bemve, kafić, manekenke, euri, cajke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije