Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamić potvrdio

Brekalo na izlaznim vratima Dinama: Imamo ponude, sve će se uskoro znati

Josip Brekalo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
13.05.2016.
u 13:22

– Nije još ništa definirano, ali moglo bi se završiti u sljedećih nekoliko dana… Ponude koje smo zasada dobili od Wolfsburga nisu bile dovoljne, ali imamo ponuda od drugih klubova koje su bolje.

Nakon što su osigurali dvostruku krunu, nogometaši Dinama u miru čekaju posljednju ovosezonsku utakmicu. Iako se igra na Maksimiru, modri će biti gost Lokomotivi, a navijači na taj susret mogu čak i besplatno (na sjevernu i istočnu tribinu). Trener Dinama Zoran Mamić najavio je susret u kojem više nema imperativa, igra se za gušt.

– Želimo sezonu završiti onako kako smo igrali cijelu sezonu, a to je pobjedom. Ostvarili smo sve ciljeve ove sezone: plasman u Ligu prvaka, obranili dvostruku krunu i afirmirali mnogo mladih igrača tako da je ovo bila zaista, sportski gledano, izvrsna sezona, rekao je Mamić i dodao:

–  Želja mi je priliku dati nekim mlađim igračima, ali isti dan igra B momčad, a u nedjelju ujutro juniori derbi za prvo mjesto s Lokomotivom tako da stvarno ne znam tko će igrati. Ali sigurno mogu reći da će momčad biti čak mlađa nego inače.

Ova sezona bila je jako uspješna za maksimirski klub. Uz trofeje, mogu se pohvaliti i solidnim nastupima u Ligi prvaka.

– Sportski gledano, žalim za bodovima u Ligi prvaka gdje smo bili jako blizu – dva puta protiv Olympiakosa i protiv Bayerna kod kuće. Isto tako žalim zbog situacije oko Ademija, kao i teških ozljeda koje su nas pogodile.

Ademi je jučer saslušan u Uefi, u tijeku je žalbeni postupak.

– Liječnici i glavni direktor rekli su da je dugo trajalo i bilo iscrpljujuće, a mi se nadamo da će komisija donijeti odluku za našu stranu. Vjerujem u čudo, ali naravno da je teško predvidjeti jer svi znamo kako takve velike organizacije funkcioniraju i znaju stajati iza svojih odluka, čak i kada su pogrešne.

Već se razmišlja i o sljedećoj sezoni, a trener je istaknuo da je Josip Brekalo najbliži odlasku iz Maksimira.

– Nije još ništa definirano, ali moglo bi se završiti sljedećih nekoliko dana… Ponude koje smo zasad dobili od Wolfsburga nisu bile dovoljne, ali imamo ponuda od drugih klubova koje su bolje.

Dinamo će se pripremati u Sloveniji, a već se znaju i neki protivnici.

– Vardar, Kopenhagen, možda Celtic… To će biti naši protivnici na pripremama u Sloveniji, ali nije još sigurno i vidjet ćemo u tjednima koji slijede.

Komentara 21

ZO
zoom
13:48 13.05.2016.

ni dinamo niti drugi naši klubovi ne mogu se nositi s bogatim klubovima sa zapada koji za jednog igrača plate više nego je godišnji budžet dinama, a kamo li ostalih manjih klubova....šteta je da brekalo ne shvaća da će odlaskom najviše naštetiti sam sebi jer u dinamu je dobivao prilike igrati za prvu momčad, a vani će najprije 2-3 godine igrati za drugu momčad pa tek onda MOŽDA za prvu momčad...a možda nikada ni ne dobije priliku

PE
peroskretnicar
13:57 13.05.2016.

Pjaca i Sudani vjerojatno odlaze i Brekalo ima otvoren put da u sljedeče dvije - tri godine postane standardni i da ode van kao gotov igrač(Eduardo,Modrić ,Čorluka....) . Ovak če igrat sa levatima na posudbama i u drugim momčadima . . Pohlepa je zahebana stvar.

DU
Deleted user
14:00 13.05.2016.

Prodati Brekala za 10 mil. eura i kupiti Hajduka,a samim time i njihove navijače i Dinamov problem sa navijačima,cinkerima i prodavačima magle i podmetačima klipova riješen hehehehe!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije