Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može bolje

Ako vas guši seksualna rutina, ovo je rješenje

seks
Foto: Shutterstock
20.01.2015.
u 21:00

Neki od najboljih seksualnih trikova zapravo su vrlo jednostavni

1. Priznajte da imate problem

Seksualna rutina predstavlja svojevrsni problem. Baš kao što je to slučaj i kod ostalih problema, ako ga želite riješiti, prvo morate priznati da taj problem postoji. Otvoreno razgovarajte sa svojim partnerom i recite mu što vas muči. Ne sramite se i zajednički pronađite rješenje.

2. Seksualna edukacija

Jedan od najboljih načina da se obranite od seksualne rutine jest edukacija. Informirajte se, čitajte knjige, članke na internetu, isprobajte razne seksi trikove i savjete. Ako je potrebno, možete razgovarati i s terapeutom.

3. Ljubite se

Neki od najboljih seksualnih trikova zapravo su vrlo jednostavni. Uz seks, veliki broj parova zaboravio je čari poljupca. Ljubite se sa svojim partnerom što više i što dulje, neka vam to posluži kao svojevrsna predigra.

4. Iznenađenja mogu učiniti čuda

Vjerovali ili ne, seks kod velikog broja parova predstavlja samo stavku na dnevnoj listi obveza koju moraju obaviti. Nemojte dozvoliti da vam seks postane obveza. Iznenadite svog partnera i priuštite mu seksualno zadovoljstvo kada to bude najmanje očekivao. Upotrijebite maštu, mogućnosti su beskrajne.

5. Isprobajte različita mjesta

Ovaj savjet nadovezuje se na onaj prethodni. Kako biste unijeli uzbuđenje u svoj seksualni život, nemojte voditi ljubav uvijek na istom mjestu, odnosno u krevetu.

>>A koja je vaša taktika za izbjegavanje seksa? S ovom ćete napraviti najmanje štete

>>Žene danas imaju više partnera nego u 90-ima, ali je manje seksa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije