Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privlačnosti unatoč

3 tipa muškaraca od kojh biste trebali pobjeći glavom bez obzira

muškarac,ručnik
Foto: Thinkstock
15.04.2014.
u 20:00

Možda je privlačan, ali okanite se oženjenog muškarca već na prvi znak simpatije

Na svijetu ima tipova muškaraca koliko i samih jedinki i, premda smo svjesni da je generalizacija opasna, postoje tri tipa muškaraca kojih biste se trebali kloniti.

Za vlastito dobro.

1. Oženjeni muškarac

Možda je privlačan, ali okanite se takvog na prve znake simpatije. Možda i ostavi svoju ženu (i djecu?) zbog vas, no velika je vjerojatnost da to neće učiniti.

Ako se i razvede, zapitajte se kako biste se vi osjećali da vam druga žena razori brak. Uostalom, muškarac koji jednom prevari ženu ima veće šanse da će to učiniti opet. A želite li da se to dogodi dok je s vama?

2. Loš dečko

Ako ima problema s alkoholom ili drogom, bježite koliko vas noge nose. Ljudi se moraju mijenjati sami zbog sebe, a teško da ćete ga vi natjerati da prekine začarani krug ovisnosti.

Isto vrijedi i za emocionalne vampire, osobe koje će vas potkopavati, manipulirati vama, lagati vam. Nema veze što je tako prokleto zgodan, bježite!

3. Distancirani muškarac

Vjerojatno ima emocionalnih problema. Klonite se zato muškarca koji se drži na distanci.

>>Je li on onaj pravi, znat ćete po tome što radi nakon seksa

>>Visok, crn, zgodan? Evo što žene doista traže u muškarcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije