Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli me, ne voli

Je li on onaj pravi, znat ćete po tome što radi nakon seksa

seksi muškarac
Foto: Shutterstock
09.04.2014.
u 16:33

Ako je iskočio iz kreveta i prekoračio prag sobe prije nego što ste došli do daha, odgovor je jasan

Jedan od najočiglednijih znakova da ga trebate zadržati jesu njegove reakcije nakon seksa.

Ako je iskočio iz kreveta i prekoračio prag sobe prije nego što ste došli do daha, odgovor je jasan. Ipak, korisno je znati da jedini trenuci kada muškarac ne razmišlja o seksu jesu upravo tih nekoliko minuta nakon seksa (znanstveno potvrđeno!)

Upravo su nježna milovanja i usnulo šaputanje, zbog kojih se žena osjeća poželjnom dugo nakon seksa, prilično pouzdani znakovi dugovječnosti veze.

Pripijena tijela, lijepa riječ i pažljive geste nakon vođenja ljubavi neophodna su završnica svake ljubavne igre.

Zaštita – na početku i na kraju

Događa se! U zahuktalom trenutku strasti, kada vas obuzme drhtavica i želite što prije skinuti odjeću i stići do ispunjenja želje, zaista nije teško zaboraviti na – kontracepciju!

No, pravi muškarac započet će konverzaciju o kondomu u pravom trenutku i na najtaktičniji način, i neće narušiti draž igre. Štoviše, on će se stručno i diskretno osloboditi “ostataka” dok ste vi još u postorgazmičkoj “sumaglici” ili drijemežu. Još bolje, ovaj muškarac bit će uz vas i kada se probudite, a možda će vam spremiti i neko ukusno jelo.

>>Hoće li me prevariti? Horoskopski znak otkriva sklonost nevjeri

>>Visok, crn, zgodan? Evo što žene doista traže u muškarcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije