Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neka pogled klizi

Žene, 'oborite' muškarca u samo dvije sekunde. Evo kako!

zavođenje
Foto: Thinkstock
11.02.2014.
u 14:34

Kada mu konačno priđete – ne mora to biti klasično upoznavanje

Oborite ga s nogu za dvije sekunde! Primijetili ste zgodnog muškarca u društvu u kojem se često krećete, ali još niste skupili dovoljno hrabrosti da mu priđete?

Psiholozi kažu da jedan značajan pogled govori više od tisuću riječi. Kada mu konačno priđete – ne mora to biti klasično upoznavanje – vaš pogled treba kliziti od njegovih očiju, preko lica i tijela.

Takav pogled znači da ste zainteresirani za nešto više od prijateljstva. Pogled koji ljudi razmjenjuju u tipičnim životnim situacijama najčešće traje 1,8 sekundi. Međutim, ako pogled zadržite duže, onda će muškarac za kojeg ste zainteresirani shvatiti da želite nešto više! To vam, naravno, može biti i oružje kada god primijetite zgodnog muškarca. Gledajte ga toliko dugo dok vam se pogledi ne sretnu. Kladimo se da neće izdržati i da će vam prići!

>>Kakvu predigru vole muškarci? Oralni seks na prvom mjestu

>>Evo kako nas emotivne veze mijenjaju

Foto: pixabay

Komentara 1

DU
Deleted user
18:02 11.02.2014.

Vau... Opet ste posudili novinare iz 24 sata....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije