Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zategnuti odnosi

Žena ispričala: "Mama je htjela da se udam u njenoj vjenčanici, ali ja sam je radije prodala"

vjenčanica
Getty Images
09.03.2023.
u 14:30

Budućoj mladenki je toliko dosadilo da njezina mama stalno zahtijeva da nosi njenu staru vjenčanicu da ju je odlučila prodati drugoj mladenki, a sada je njezina mama bijesna

Jedan od najvećih dijelova planiranja vjenčanja je pronalaženje haljine koju ćete nositi na svoj veliki dan. I, dok neke mladenke možda nose haljine članova njihove obitelji, većina će željeti haljinu koja je isključivo njihova. A, jedna je mladenka priznala da joj je toliko muka od maminog stalnog pritiska da odjene njenu staru vjenčanicu da je uzela stvari u svoje ruke i odlučila ju prodati mami iza leđa, prenosi Mirror.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

vjenčanica
1/9

Žena je rekla da joj je majka poklonila vjenčanicu s nadom da će je nositi na dan svog vjenčanja, unatoč njenim napomenama da joj se takav dizajn haljine ne sviđa. Nakon što je pokušala svojoj majci vratiti haljinu, rečeno joj je da je nepristojno vraćati nešto što joj je bilo poklonjeno. Tako je mlada odlučila drugačije pristupiti ovom problemu i vjenčanicu prodati. Buduća mladenka je inzistirala na tome da je našla drugu mladenku kojoj je haljina predivna, ali to nije spriječilo njezinu mamu da bude bijesna jer je se riješila, a da joj to nije rekla.

U objavi na Redditu rekla je: „Udajem se za ljubav svog života u kolovozu ove godine. U najmanju ruku sam super uzbuđena - posebno zbog kupovine haljina. Još kao tinejdžerica, priželjkivala sam sanjivu, lepršavu haljinu prekrivenu čipkom u kojoj ću se osjećati poput princeze. Međutim, moja je majka imala drugačije planove, htjela je da nosim njezinu vjenčanicu, koja je nažalost bila haljina s ovratnikom i puf rukavima od teškog bijelog sukna“. Iako joj je žena govorila da joj se haljina ne sviđa, njena se majka nadala da će je ipak nositi na vjenčanje. Ona je smatrala da će tako njih dvije imati posebnu povezanost na njen veliki dan.

Buduća je mladenka haljinu nekoliko puta pokušala vratiti, ali bezuspješno. Majka joj je stalno govorila da je haljina sada njena i da ju je nepristojno vratiti. „Pokušala sam je jedno vrijeme držati doma, ali sam prizor me toliko iznervirao da sam haljinu odlučila prodati. Znam da to nije bilo lijepo, ali kako je i moja majka rekla, haljina je sada moja i mogu s njom raditi što god ja hoću. Prodala sam je mladenki koja se u haljinu zaljubila“, dodaje.

Mlada je prodaju haljine planirala tajiti od svoje majke, ali ona je tu tajnu sama otkrila kada je vjenčanicu vidjela na jednoj online platformi za prodaju odjeće. Bila je bijesna kada je shvatila da njena kćer želi prodati njenu dragocjenu haljinu. „Vikala je na mene rekavši da sam bacila obiteljsko nasljeđe, a zajedno s njim i uspomene koje su trebale trajati cijeli život. Zatim je počeka plakati govoreći mi da mi je tu haljinu poklonila iz ljubavi“, objašnjava ova mlada.

Iako se buduća mladenka osjećala krivom zbog svog postupka, drago joj je da se riješila haljine. Uvijek se osjećala pod pritiskom i frustrirano kada je morala odjenuti majčinu haljinu. Nije joj se svidjelo što je stjerana u kut ovakvom situacijom. „Ispričala sam se mami, ali sam joj i rekla da je dobro što je haljina završila kod nekoga tko ju cijeni. Ako je toliko cijenila tu haljinu, trebala ju je uzeti kad sam joj ju pokušavala vratiti. Poklopila mi je slušalicu i od tada se nisam čula s njom. Budući da se inače ne svađam s mamom, osjećam se prilično uznemireno zbog ovakve situacije“, rekla je ova rastresena žena.

Komentatori objave pokazali su razumijevanje za mladenku i poručili da mlada treba moći nositi vlastitu haljinu na svoj veliki dan, ali da je pogriješila što je prodala majčinu haljinu bez da joj je rekla. Jedna je osoba rekla: „Nisi loša osoba zato što ne želiš nositi haljinu, ali iako ti ju je dala, ipak si joj trebala reći da ćeš je prodati kako bi je mogla dobiti natrag ako je to željela“. Dok je drugi dodao: „Nije ti trebala nametnuti haljinu i pokušavati te natjerati da nosiš njezinu haljinu jet to je definitivno prijeđena granica. Međutim, nisi je trebala prodati. Samo je nisi trebala nositi i onda joj je vratiti nakon vjenčanja ako je želi natrag“.

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!'

Komentara 1

DU
Deleted user
23:15 13.03.2023.

Svi smo u šoku. Hrvatska je uz vas. Izdržite. Buahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije