Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'po veličini'

Stručnjak za pse kaže da su ovo tri vrste pasa koje bi preporučio baš svakome

Shuttershock
06.03.2023.
u 14:30

Moj je umirovljeni hrt toliko cool da je praktički u komi. Ima skoro 13 godina i spasili smo ga od trkaće staze kad je imao tri godine, a čak je i tada je bio cooler", složio se jedan pratitelj.

Stručnjak za pse Will Atherton redovito na svom TikTok računu @iamwillatherton dijeli svoja saznanja o raznim pasminama, a sada je otkrio koje su tri najbolje za sve one koji, kako kaže, traže nježnog i dobroćudnog psa za suživot s obitelji.

Važno je,dodao je, napomenuti i da svi psi moraju biti pravilno dresirani, a za one koji traže neku manju pasminu on preporučuje Cavalier King Charles Spaniela.

“S njima jednostavno ne možete pogriješiti”, objasnio je.

"Gotovo nikada nemaju ozbiljnih problema s ponašanjem, jako su ljupki, lako ih je dresirati i jednostavno su izvrsna pasmina."

Za one koji pak žele pasminu srednje veličine, stručnjak preporučuje da nabave hrta.

"Suprotno uvriježenom mišljenju, hrtovi su jako opušteni i iznimno nježni.", rekao je.

Naposljetku, svima koji mogu i žele uzeti većeg psa, Atherton je preporučio 'nježnog diva'.

@iamwillatherton What are the most gentle dog breeds #fyp #cavalier #cavalierkingcharles #cavalierkingcharlesspaniel #greyhound #greyhoundracing #rescue #newfoundland #newfoundlanddog #hogwarts ♬ original sound - Will Atherton

"Najmirnija, najopuštenija i najnježnija velika pasmina koju sam ikada upoznao je Newfoundland", rekao ječ

Njegov je video sa 620 tisuća pregleda brzo postao viralan, a mnogi su njegove preporuke prokomentirali i iz vlastitog iskustva.

"Moj je umirovljeni hrt toliko cool da je praktički u komi. Ima skoro 13 godina i spasili smo ga od trkaće staze kad je imao tri godine, a čak je i tada je bio cooler", napisao je jedan pratitelj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rip (@blackbearrip)

"Imala sam Newfoundlanda, bio je najnježnije biće na svijetu!", dodala je pratiteljica.

"Moj Cavalier je najpitomiji pas koji postoji, a čak i kao štene je bio takav", podijelila je druga, a prenosi The Sun.

Žena kaže da bi vlasnici pasa trebali imati povlastice kao i roditelji: "Zašto oni mogu raditi fleksibilno, a ja ne?"

Ključne riječi

Komentara 1

RJ
rijeka je srpska
07:40 07.03.2023.

Pa ti pojma nemas o psima..kakav king charles spaniel..pri odabiru pasmina gleda se predispozicije bolestima i koje od tih bolesti su ozbiljne..slijedeci kriterij je osobima pasmina pa zatim velicina s obzirom na prostor u kojem ce biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije