Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovisnik o seksu

'Želim djevojku, ali tko će me htjeti kad saznaju da sam spavao s preko 100 prostitutki?'

Shutterstock
20.11.2019.
u 21:37

Zadnji put sam spavao s prostitutkom jučer i jednostavno se teško riješiti te navike. Ne mogu si pomoći, kaže 34-godišnji muškarac

Jasno mi je da sam ovisan o seksu, piše u svom pismu kolumnistici The Suna i seksualnoj terapeutkinji Deidre.
"Imao sam jednu djevojku na fakultetu i to je trajalo šest tjedana, na kraju me ostavila, a to mi je uništilo samopouzdanje. Počeo sam raditi i jedan od mojih prijatelja primijetio je kako već dugo nemam djevojku, pa mi je predložio jedan salon za tajlandsku masažu sa sretnim završetkom..."

Odlučio je posjetiti 'salon' i ponudili su mu seks, ako plati malo više. 

"Na masaže sa sretnim završetkom išao sam jednom tjedno i navukao sam se. Pomislio sam: 'Ne treba meni djevojka'. Ako me netko pozove van, prostitutke sam vodio sa sobom kao djevojke", piše mladić. 

Nedavno je upoznao jednu djevojku i pozvao ju na spoj

"Ima 31 godinu, bili smo na večeri i super se proveli. Pitao sam je želi li poslije večere svratiti kod mene doma. Znala je da želim seks i bila je jako ljuta. Pitala me zašto nemam djevojku i počeli smo o tome razgovarati. Kada sam joj iskreno rekao s koliko sam prostitutki spavao, bila je u šoku i rekla da bi trebao na psihoterapiju... I sada ne znam, trebam li biti iskren s drugim djevojkama o svojoj prošlosti?"

Deidre odgovara: "Možda ne baš na prvom spoju. Prvo morate na terapiju. Pomoći će vam da bolje razumijete svoje postupke. Kada pronađete nekoga posebnog i razvijete povjerenje, ona se vjerojatno neće toliko šokirati što ste bili ovisni o seksu i potražili pomoć."

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
22:54 20.11.2019.

Tebi triba samo puno ljubavi, pa ces ozdraviti...All you need is love 💕

PR
predator57
22:16 20.11.2019.

I što si dobio od tih prostitutki, a da isto to u radnji i uz osjećaje nemožeš dobiti od normalne djevojke????

BU
buzara
22:07 20.11.2019.

sutis i pravis se blesav ,isto kao i cure , i one su spavale sa njih stotinjak ali glume da nisu ,,pa glumis i ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije