Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušajte

Zanimljiva mozgalica: Koja čaša će se prva napuniti šampanjcem?

GiftsOnline4U
07.01.2021.
u 07:00

Prosječno vrijeme za pronalazak odgovora je 45 sekundi, a rekord je 20 sekundi.

Nova mozgalica ostavlja ljude zbunjenima, a sve što trebaju napraviti je odgovoriti koja čaša će se prva napuniti šampanjcem, kako prenosi The Sun.

Ilustracija pokazuje četiri čaše od šampanjca koje se moraju napuniti koristeći se raznim cijevima i čašama. Znate li vi koja čaša će se prva napuniti?

Foto: GiftsOnline4U

Prosječno vrijeme za pronalazak odgovora je 45 sekundi, a rekord je 20 sekundi. Ako vam treba pomoć, razmislite od visini i veličini čaše kroz koje šampanjac prvo mora proći kako bi došao do čaša na dnu. 

Optička iluzija koja je zaludjela Internet: Pomiče li se dijamant ili ne?

1/1

Ako ne možete zaključiti koja čaša će se prva napuniti, rješenje je 2, 4, 1, 3.

Pitali smo građane: biste li se cijepili protiv koronavirusa?

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:00 07.01.2021.

šampanjac je vazno popiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije