Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali trikovi

Koristite se ovom metodom slaganja posteljine i ručnika kako bi uvijek bili uredni

YouTube/Steph Pase- Just Another Mummy Blog
05.01.2021.
u 07:00

Blogerica i mama dvoje djece iz Australije podijelila je ovu metodu na svom YouTube kanalu.

Steph Pase, blogerica i YouTuberica iz Australije nedavno je objavila video u kojem je pokazala metodu koju koristi za slaganje posteljine i ručnika kako bi uvijek bili uredni.

Ova 30-godišnjakinja objasnila je korak po korak kako do urednog ormara u samo nekoliko minuta.

Prvo, kako biste složili plahtu, ona savjetuje da je položite na krevet tako da dulja strana bude ispred vas. Zavucite ruku u svaki rub, a zatim uhvatite suprotne rubove i jednostavno 'uvucite' jednu stranu u drugu. Plahta će biti u obliku pravokutnika, a zatim ju presavijte još nekoliko puta - ovisno koliko mjesta u ormaru imate.

Pogledajte video:

Mnogi muku muče sa slaganjem ručnika, ali Steph kaže da je taj posao zapravo vrlo jednostavan. Položite ručnik okomito na pod i presavijte dva puta kako biste, kao i kod plahte, dobili oblik pravokutnika. Presavijte još jednom, a zatim preklopite prvo lijevu, pa desnu stranu, prenosi The Sun.

Ista stvar je s jastučnicama, presavijte ih tako da dobijete oblik pravokutnika, a onda još nekoliko puta dok ne dobijete oblik kvadrata.

Pogledajte još jedan trik za slaganje posteljine:

1/3

Komentara 1

IV
IvicaKerempuh
09:28 05.01.2021.

Otkrila toplu vodu. Moja ženica to tak dela već 40 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije