Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Wine To Go – revolucija u pijenju vina

Wine To Go
20.05.2024.
u 15:47

Iza ovog toliko kreativnog, a ujedno toliko jednostavnog koncepta stoji Vinolog, tvrtka za proizvodnju i distribuciju vina. Mlada škvadra s velikim iskustvom. Konstantno guraju nove vinske trendove, a Wine to go nam je jedan od dražih radi svoje praktičnosti i jednostavnosti.

Instant svijet zahtijeva instant rješenja. Wine to go - W2G je klasično vino, perfektno dozirano u maloj, nevjerojatno praktičnoj, poklopljenoj čaši – nešto manje od 2 dcl chardonnayja, merlota ili roséa u laganoj plastičnoj čašici koja stane u svaku torbu. Skineš zaštitnu foliju i piješ direktno iz pakiranja, pri tome zaboravljajući na čaše i otvarače. I samo tako, uživaš u vinu bilo kada i bilo gdje!

Aktivnosti na otvorenom

Wine to go i aktivnosti u prirodi idu ruku pod ruku. Zahvaljujući super-praktičnom i laganom pakiranju nakon rekreacije na otvorenom uživaš u čaši vina. Nakon uspona do najljepšeg pogleda iz torbe izvadiš W2G i dodatno upotpuniš savršen trenutak chardonnayjom. Ili isploviš u prekrasnu, nepoznatu uvalu i nakon kupanja osvježiš se hladnim roséom. Možda piknik ručak završiš čašom merlota?

Wine to go pakiranje ne zauzima puno mjesta i jako je izdržljivo. Možeš zaboraviti da ti je u torbi, bilo da planinariš, trčiš, bicikliraš, šetaš, skijaš… Wine to go ne može se razbiti. Na kraju rute otvoriš ga i uživaš. U slučaju da ti je 2 dcl vina previše odjednom, imaš i plastični poklopac pa čašicu dovršiš kasnije. Između ostaloga, poklopac je super i kao zaštita od insekata koji na otvorenom obično završe plutajući u čaši. Nakon uživanja u prirodi Wine to go reciklabilnu čašicu samo odložiš u plastiku! Nema vucaranja teške staklene boce natrag ni razmišljanja kako spakirat vinske čaše, a da dođu žive doma.

Prava mjera

Nije Wine to go samo za konzumaciju na otvorenom. Znamo da vinoljupci otvore vino za kuhanje, a ostatak popiju uz večeru. No, što ako ti se danas ne pije vino, a nalazi se u receptu? Besmisleno je potratiti vino, ali i baciti novac. Idealno porcioniranje W2G smanjuje nepotrebno bacanje namirnica i čuva financije. Dobro dođe i onima koji previše vole vino pa im se teško zaustaviti nakon što otvore butelju. Ovakva mjerica garantira umjerenost i omogućava da pijemo malo, ali dobro.

Samo spontano

Wine to go možeš konzumirati i na mjestima gdje staklo nije dopušteno – primjerice na raznim eventima, koncertima, festivalima, sportskim događanjima, izletima i putovanjima. Također i na brodu, na plaži, uz bazen, u šumi. Naprosto omogućava spontanost. Ne moraš sve isplanirati unaprijed, do najsitnijih detalja. Ubaciš Wine to go u torbu i popiješ ga kad ti dođe – jer nikad ne znaš kad će te uhvatiti vino-moment.

Wine to go možeš pronaći u Vinolog Wine Shopu na zagrebačkoj Trešnjevki i u Konzumu, Kauflandu i Metrou.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije