Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality zvijezde

Vlasnik Topshopa dovodi kolekciju sestara Kardashian i u Europu

kardashian
Kardashian Kollection
16.08.2012.
u 00:01

Phillip Green dao je otkaz Kate Moss, a angažirao sestre Kardashian. Njihova kolekcija za britanski high-street brend Dorothy Perkins dolazi u studenom ove godine

Khloe, Kourtney i Kim Kardashian proširit će svoje maloprodajno carstvo izvan Amerike, i to uz pomoć britanskog milijardera sir Philipa Greena i njegove tvrtke Arcadia Group.

Iako djevojke već neko vrijeme u SAD-u uspješno izbacuju kolekcije pod etiketom Kardashian Kollection, odlučile su se na veći izazov - okušati sreću na tržištu Velike Britanije. Tako će prvi put udružiti snage s high-street brendom Dorothy Perkins, koja je u vlasništvu Greenove tvrtke, a pod čijim se krovom nalaze i Topshop, Topman, Miss Selfridge te drugi.

Njihova kolekcija u sklopu Dorothy Perkins izaći će u studenom ove godine te će obuhvaćati više od sto odjevnih kreacija - bit će tu i ready-to-wear komada, ali i modnih dodataka. Djevojke nisu zaboravile ni na ženine najbolje prijatelje - cipele, čija će linija izaći početkom sljedeće godine, a kolekcije će biti dostupne u 13 zemalja; od Turske do Tajlanda.

− Radujemo se širenju naše linije, ali i tome što će naša kolekcija samim time biti dostupna većem broju ljudi. Ponosimo se što kreiramo liniju koja je pristupačna, ali i kvalitetna te smo uzbuđene što ćemo se širiti dalje − izjavile su najpoznatije sestre na svijetu.

Ni Philip Green nije ostao ravnodušan na sestre Kardashian te se, jednako kao i one, nada velikom uspjehu:
− Mislim da će se našim kupcima svidjeti ova kolekcija za Dorothy Perkins i stvarno smo uzbuđeni što će to biti jedna od naših predbožićnih kolekcija.

Čini se kako je tvrtka ovim angažmanom učinila veliki preokret kada je riječ o suradnjama s poznatim osobama. Podsjetimo da je Kate Moss nakon nekoliko godina otkazana suradnja za Topshop.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije