Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevario suprugu

Zabrinuti muškarac: 'Mislio sam da volim žene sve dok nisam imao odličan seks s nepoznatim muškarcem'

shutterstock
12.10.2020.
u 23:35

"Iako bi se moja žena slomila da zna, želim se ponovno naći s njim."

"Draga Deidre, cijeli život sam mislio da volim žene, a prije dvije godine vjenčao sam se sa svojom suprugom. Tek sada, u 29 godini mislim da sam možda biseksualac. Naime, nedavno sam na jednom roštilju upoznao muškarca i osjetio jaku privlačnost. Isto je bilo i s njegove strane, a na kraju smo završili skupa. Seks je bio fantastičan. Iako bi se moja žena slomila da zna, želim se ponovno naći s njim", napisao je anonimni muškarac psihoterapeutkinji koja odgovara na pisma na portalu The Sun. 

Pitali smo muškarce koliko dobro poznaju ženske proizvode, odgovore poslušajte u videu:

Ona mu je odgovorila da ga tek nedavno otkrivena seksualnost pretvara u tinejdžera koji je tek ušao u svijet seksa. "Biseksualnost nije opravdanje za varanje. Dobro razmisli kakve bi posljedice moglo imati to nalaženje i kako će se osjećati tvoja supruga ako sazna. Sumnjam da taj muškarac želi nešto više osim zabave."

'Suprug je rekao da će me ostaviti ako mi se ne vrati seksualna želja'

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije