Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 17 godina

Usvojili dječaka iz Kine i godinama ga učili običaje njegove kulture, a onda saznali istinu: On uopće nije Kinez, nego...

Shuttershock
05.01.2021.
u 16:24

"Kopajući po papirima u uredu naišao sam na papire za posvajanje i vidio nešto što ni supruga ni ja nismo tada primijetili", rekao je otac kojem su za oko zapela prezimena djetetovih bioloških roditelja

TikTok korisnica mrsmedeirom često objavljuje šokantne i bizarne priče s kojima zabavlja i nasmijava svoje pratitelje, a nedavno je podijelila i jednu priču s Reddita o paru koji je posvojio kinesko dijete. Par se, piše Mirror, trudio da sina odgoji u duhu kineske kulture i običaja, da bi nakon 17 godina shvatili kako je dečko - zapravo Korejac, a ne Kinez.

Dječaka su, kako anonimno piše jedna korisnica Reddita, roditelji dali na posvajanje jer nisu imali uvjete za odgajati ga, a oni su obećali da će dijete dobro odgojiti i voljeti ga kao da je njihov.

- Rekli smo im da će biti voljen što smo i mislili, jer smo se u njega zaljubili čim smo ga vidjeli - rekli su dječakovim biološkim roditeljima, inače Amerikancima istočnoazijskog podrijetla. 

TikTok video:

@mrsmedeiros

#reddit #tifu #happynewyear

♬ Reddit Stories Part 2 - Mrs. Medeiros

Ipak, već nakon par mjeseci novi su se roditelji počeli gristi misleći kako se 'nisu dovoljno povezali s kineskim običajima i kulturom kojoj dječak pripada'. Zbog toga su se čak i sprijateljili sa stanovnicima kineske zajednice blizu mjesta u kojem su živjeli, posebno s jednim kineskim parom s kojim se i dječak zbližio.

Upisali su ga i na tečaj mandarinskog jezika, a da im se sin što više približi kulturi zemlje iz koje potječe, obitelj je često i putovala u Kinu.

Foto: Shuttershock

Kada je napunio 17 godina pomagali su mu ispuniti prijavu za fakultet, a tada su, kako kažu, otkrili pravu istinu. 

- Kopajući po papirima u uredu naišao sam na papire za posvajanje i vidio nešto skroz banalno i očito što ni supruga ni ja nismo tada primijetili - rekao je otac kojem su na papirima za oko zapela prezimena dječakovih bioloških roditelja, 'Park' i 'Kim' - što sugerira da je dijete porijeklom Korejac, a ne Kinez.

 S troje djece spavaju u autu: 'Djeci je hladno i jako se boje, ne smijemo ući u kuću

1/8

Otkako je podijeljen video s ovom pričom u kojem korisnica čak i sprema kineska tradicionalna jela, lajkalo ga je skoro tri milijuna ljudi, a na tisuće ih se javilo samo da pohvale trud i žrtvu ovih roditelja.

- Zamišljam kako se taj dečko predstavlja: 'Ja sam Korejac, govorim mandarinski i imam bijele roditelje' - napisao je netko u komentarima.

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje VIDEO: PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje Večernji list u Subota, 2. siječnja 2021.

Komentara 9

ST
Starotopoljanin
10:54 06.01.2021.

izmisljotina ,da posvajaci nisu znali koga i od koga posvajaju dijete.

Avatar SileZla
SileZla
22:39 06.01.2021.

Prava katastrofa.. sad sve iznova. Najprije dečku dobro isprati mozak, a onda ga indoktrinirati korejskom kulturom.

BR
Bruce
16:17 06.01.2021.

Na malome se vidi da nije Kinez. Postoji razlika u fizionomiji Kineza i Korejanaca, koja se brzo uoči i nauči i ako ih susrećeš samo kao turiste. Roditelji su se mogli ranije malo skoncentrirati na to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije