Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni su skupa

U vezi je s muškarcem 25 godina starijim i zbog toga ju osuđuju: 'Nije me briga, to je prava ljubav!'

Tik Tok
26.11.2022.
u 16:01

Počeli su izlaziti kada je ona imala 20, a sada su zajedno već osam godina

Ljubav se može dogoditi kada se najmanje nadate, a možete je i osjetiti prema nekome tko možda i nije vaš uobičajeni tip. To se dogodilo i kod para Franka i Dani. Naime, on je od nje stariji 25 godina i, iako njihova veza funkcionira sasvim dobro, mnogi ih zbog toga osuđuju, piše The Sun.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

Dani ima 28 godina, a Frank 53 godine, a počeli su izlaziti kada je ona imala 20 godina. S obzirom na to da 'hejteri' vole izražavati svoje neodobravanje na svakom videu koji ovaj par objavi na svom Tik Tok profilu, nedavno su objavili video u kojemu prozivaju one koji ih vrijeđaju.

U videu njih dvoje sjede jedno pored drugoga, udobno smješteni na kauču. Naslov glasi: "Wow, on je 25 godina stariji od tebe!", na što se Dani nasmiješi Franku. 

Naslov se tada mijenja u: "Zaista misliš da će to uspjeti?", a Dani tada pokazuje na Franka dok svira glazba: "Baš me briga što govore, zaljubljena sam u tebe."

 

@frank.n.dani 8 years later and it’s still working 🥰 …the way he looks at me 🥺#TheAdamProject #agegapcouple #fyp #agegap #mylove ♬ Bleeding Love - Leona Lewis

 

 U komentarima je Dani napisala i kako i nakon osam godina, koliko su zajedno, njihova veza funkcionira savršeno i zaljubljeni su kao i prvog dana. Iako je većina korisnika koji su pogledali video izrazila ljubav i podršku, neki su ipak ostavljali oštre komentare.

- Mora da je bogat - glasio je jedan takav komentar. 

No, grube komentare uskoro su stišali ljudi sa sličnim iskustvima. "Moj partner je od mene stariji 20 godina i on je ljubav mog života!"

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije