Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki su iznenađujući

Profesionalna čistačica otkrila popis stvari koje nikada ne bi imala u kući: ‘Komplicirani su za čišćenje'

Shutterstock
24.11.2022.
u 07:00

U svom videu ona tvrdi da ljudi, kada kupuju, ne uzimaju u obzir koliko neki kućanski predmeti zahtijevaju puno održavanja, i na kraju ozbiljno požale što su si zadali dodatan posao

Jedna stručnjakinja za čišćenje podijelila je popis stvari koje nikada ne bi imala u svome domu jer ih je preteško čistiti. Victoria Kitson na Tik Toku je otkrila predmete koje izbjegava, a neki od njih su iznenađujući, piše Mirror.

U svom videu ona tvrdi da ljudi, kada kupuju, ne uzimaju u obzir koliko neki kućanski predmeti zahtijevaju puno održavanja, i na kraju ozbiljno požale što su si zadali dodatan posao tijekom čišćenja. Ovime je htjela savjetovati druge koji žele jednostavnije čišćenje svojih domova.

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

- Venecijanske rolete su klimave i teško ih je čistiti, pa ih izbjegavam, a primjerice žaluzine izgledaju vrlo slično i puno su čvršće - rekla je Victoria.

Prelazeći na kuhinju, objasnila je da da bi oblik vašeg sudopera mogao pridonijeti skupljanju prljavštine. Naime, ona tvrdi da četvrtasti sudoperi olakšavaju nakupljanje prljavštine u kutovima ili nakupljanje kamenca. Okrugli sudoperi nemaju taj problem.

Što se tiče kupaonica, Victoria je rekla da je samostojeća kada dobra samo ako imate veliku kupaonicu. Ako kupaonica baš i nije velika, onda morate ući u kadu s usisavačem da očistite iza nje, što je kompliciranije. No, to nije bilo sve oko čega treba paziti u kupaonici. Objasnila je i da izbjegava klizna vrata na tuš kabini  jer je čišćenje kompliciranije i traje dulje.

- Izbjegavam i slavine od nehrđajućeg čelika jer čim na njih dospije voda, ostavlja tragove kapljica. Može im trebati vječnost da se očiste jer ih morate čistiti i zatim polirati - kaže Victoria. 

Osim toga, rekla je i kako ne bi uzimala metalne prekidače za svjetlo jer su otisci prstiju posvuda čim ih dotaknete, te da su mat prekidači odlična alternativa. Također izbjegava podove visokog sjaja jer su mrlje lako vidljive. 

U ovoj prostoriji nikada ne biste trebali sušiti rublje: Može biti opasno!  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije