Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Tužio ljubavnika svoje žene za razaranje braka i dobio više od 5 milijuna kuna

Nakon 12 godina braka došlo je do rastave radi koje je on tužio ljubavnika svoje žene.
04. listopada 2019. u 10:27 5 komentara 6335 prikaza
Foto: Facebook

Muškarac iz Sjeverne Karoline bio je toliko potresen svojim razvodom da je zbog njega tužio ljubavnika svoje žene za kojeg tvrdi da je kriv za konac njihovog braka. Ova tužba rezultirala je pobjedničkom presudom u visokom iznosu od 750 000 tisuća dolara odnosno nešto više od 5 milijuna kuna. 

LJUBAVNI PROBLEMI 'Zbog svog ljubavnika sam prekinuo s djevojkom, ali ne znam što će biti s njegovim brakom'

Kevin Howard je ljubavnika svoje bivše supruge tužio zbog otuđenja naklonosti, a budući da u nekim od američkih saveznih država na to ima potpuno pravo dobio je parnicu, potvđuju sudski dokumenti.

Otuđenje naklonosti poznatije je kao američki zakon o razaranju braka, dozvoljava jednom bračnom partneru da tuži osobu zbog namjernog ometanja bračne veze, tvrdi CNN.

POTRAŽIO POMOĆ 'Imam suprugu i troje djece, a ljubavnik zbog mene želi ostaviti djevojku'

Howardu je ponašanje njegove supruge bilo izrazito čudno i zbog toga je unajmio privatnog detektiva koji je potvrdio njegove sumnje o bračnoj nevjeri. Kaže kako je ljubavnika svoje bivše supruge tužio kako bi ukazao na svetost braka.

- Tužio sam jer mislim kako je važno da ljudi razumiju svetost braka koja je izrazito važna u sadašnjim vremena - rekao je za WITN novopečeni milijunaš slomljenog srca.

Ljubavne savjete dale su nam kumice s placa:


 
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • mikioni:

  zar zene varaju ?

 • Avatar AsItIs
  AsItIs:

  Glupost od zakona! A njegova zena u svemu tome nista nije kriva! Njen visegodisnji ljubavnik ju je prisilio na ljubovanje?! Osim toga, ovakve situacije se mogu vrlo lako i namjestiti! Mnogi muskarci bi vrlo rado zamijenili svoju zenu za 750000US$!

 • Avatar pendreck
  pendreck:

  ...ludo anglosaxonsko pravo