Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAŽIO POMOĆ

'Imam suprugu i troje djece, a ljubavnik zbog mene želi ostaviti djevojku'

Foto: Getty Images
1/2
10.09.2019.
u 20:00

Tridesetosmogodišnjak ne zna kako donijeti odluku. Već je 15 godina u sretnom braku sa suprugom i ima troje djece, a sada misli kako se zaljublje u kolegu s posla.

- Taj mlađi muškarac i ja se upoznajemo otkako smo stavljeni u isti tim na poslu i situacija postaje jako koketna - rekao je muškarac koji se za pomoć obratio Deidre, terapeutkinji portala The Sun.

Ispričao joj je kako on i supruga imaju skladan brak i troje divne djece, ali i kako se svaki put potpuno izgubi kada vidi mladog kolegu.

- Ja imam 38, a on samo 23. Nisam nikada ovo osjetio prma nekom muškarcu, a vidim i da se on osjeća isto. Stalno mi govori kako bi zbog mene ostavio svoju djevojku. Osjećaji su nam intenzivni- nastavio je.

Deidre se već susretala s ovakvim pričama pa mu je tako odmah odgovorila kako nitko nije stopostotno heteroseksualan. Savjetovala mu je i kako zbog žene i djece ne smije donositi impulzivne odluke.

- Recite muškarcu na poslu da morate prestati koketirati dok se ne odlučite, a pomoć pri odluci možete potražiti u nekom od LGBT centara gdje će pomnije objasniti radi li se tu samo o prolaznoj privlačnosti ili o homoseksualnoj orijentaciji koja se godinama potiskivala- završila je.

Pogledajte ljuabvne savjete kumica s placa:

Ključne riječi

Komentara 20

SE
Semiramida
20:49 10.09.2019.

Zbog čega je ovaj članak zavrijedio biti na stranici?! Dakle, novinar iz ovog V.lista ima takav problem? Neka ga rješava samostalno, bez publike.

Avatar Dixie_land
Dixie_land
20:40 10.09.2019.

U šta se ovo večernji list pretvara ?

BE
Beitsche1
21:14 10.09.2019.

Nekad se ljudi nisu hvalili svojom Sramotom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije