Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika razlika

Tinejdžerica i 42 godine stariji suprug ne mare za osude, zaljubili su se i žele imati djecu

Shutterstock
21.09.2021.
u 10:30

Počeli su se dopisivati, a onda su se u srpnju prošle godine odlučili vidjeti i uživo. Bila je to, kako kažu, ljubav na prvi pogled.

Vojna policajka Audrey Cheyenne-Smiley Moon imala je 18 godina kada je upoznala svog sadašnjeg supruga, tada 60-godišnjeg Kevina. 

Koristila se aplikacijom Badoo prošle godine i uočila profil muškarca i jednu stvar koja ju je privukla - pisalo je da je ratni veteran. Počeli su se dopisivati, a onda su se u srpnju prošle godine odlučili vidjeti i uživo. Bila je to, kako kažu, ljubav na prvi pogled.

Ne smeta ih 42 godine razlike ni činjenica da je Kevin bio u braku 19 godina i da ima dvoje djece koji su po godinama blizu Audrey, ali ipak su u početku skrivali svoju vezu od njezinih roditelja. 

Ljudi rođeni na ove datume, imaju veći vjerojatnost da će postati uspješni!

Kada im je napokon sve otkrila, putem poruke, pozvali su policiju, a taj događaj je za djevojku bio potresan, priča za The Sun. Nakon puno uvjeravanja da je njihova ljubav zaista iskrena, roditelji su pružili podršku paru i prihvatili Kevina u svoj dom. 

Vjenčali su se prije mjesec dana u Nevadi i planiraju početi raditi na djeci. "Želimo imati bebu i živjeti sretno, volimo se", rekla je Audrey.

Evo koja je najbolja razlika u godinama za uspješan brak

1/5

Komentara 2

ZL
Zlatnipijesak
20:14 08.10.2021.

Eto 60 godisnji otac ce odmah u paketu biti djetetu i djed.

MO
montello
13:16 21.09.2021.

Ona he maloljetna roditelji moraju to zabraniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije