Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uklanja sve dlačice

Tiktokerica otkrila: Cijelo vrijeme pogrešno brijete pazuhe, ovako je ispravno

Millie Clay/TikTok
29.12.2021.
u 07:00

Pokazala je sve korake koje radi prije i poslije brijanja.

Dio tijela s kojeg se najčešće uklanjaju dlačice, pogotovo kod žena, su definitivno pazusi, ali nerijetko koža bude iritirana nakon brijanja, a mogu se pojaviti i sitni prištići. To se događa jer se ovaj korak u održavanju higijene odrađuje jako brzo, često i u žurbi, i ne posvećuje se dovoljno vremena njezi.

Millie Clay, Tiktokerica, radila je to na isti način sve dok jednog dana nije otkrila da bi i za pazuhe trebala imati rutinu njege kako se ne bi stvarale ogrebotine, crvenilo, prištići... 

Podijelila je s pratiteljima društvene mreže kako ona to radi.

1. Millie prvo napravi piling pazuha kako bi pripremila kožu, a bilo bi dobro koristiti neki s nježnijim česticama.
2. Nakon toga nanese kremu ili pjenu za brijanje.
3. Uzima britvicu i prvo brije dlake pokretima prema dolje, zatim u jednu stranu, u drugu, pa onda odozdo prema gore. Završava bržim pokretima gore-dolje.
4. Nanosi kremu za osjetljivu kožu i njegujuće ulje.

Dok su joj neki pratitelji zahvalili na ovim trikovima, bilo je i onih koji tvrde da je cijela rutina gruba i agresivna, pogotovo korak u kojem se brije pokretima gore-dolje. "To je dobra metoda za noge, ali ne i pazuhe", komentirao je netko, ali Millie kaže da je rutina sigurna ako se koristi kvalitetna britvica, prenosi The Sun.

@milliemclay My top shaving tips that saved my life! #shavingtips #howtoshave #shavinghacks #razorhacks #hairygirl ♬ I AM WOMAN - ❦ emmy meli ❦

Prilikom brijanja koristite gel za tuširanje? Nakon ovoga vjerojatno više nećete

1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije