Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a nisu kućanski poslovi

Terapeutkinja objasnila zašto se parovi najčešće svađaju: 'Tri razloga kojih nekad nismo ni svjesni'

Pixabay
26.01.2022.
u 23:11

- Često se može činiti kao da se svađamo oko raspodjele kućanskih poslova i sličnih sitnica, no gotovo je uvijek pravi razlog nešto dublje - kaže ona.

Stručnjakinja za veze Erica Wright objavila je na TikToku video u kojem pratitelje pita 'Znate li zašto se zapravo svađate s partnerom?', objašnjavajući kako iza uobičajenih svađa obično stoje neki neizrečeni, prikriveni razlozi.

  Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Njen je video sakupio gotovo tisuću pregleda i preko 100 tisuća lajkova, a u njemu Wright objašnjava tri najčešća prikrivena razloga za svađu.

- Često se može činiti kao da se svađamo oko raspodjele kućanskih poslova i sličnih sitnica, no to je rijetko pravi razlog  - kaže i dodaje da je prvi naša želja za moći i kontrolom u vezi, a najbolji su primjeri za to prigovori da nas partner npr. 'uvijek potkopava pred djetetom' ili 'ne želi stan pospremiti kako mi to radimo'...

@thewrighterica What are you actually fighting about? #powerstruggle #doyoucareaboutme #respect #relationshipstruggles #communicationskills ♬ original sound - EricaWright Relationship Coach

- Drugi razlog za svađu je nedostatak poštovanja i priznanja, što se vidi iz rečenica poput 'Uvijek sve izplaniraš bez da me pitaš' ili 'Shvaćaš li uopće koliko ja radim po kući?'

Treći je razlog, kaže terapeutkinja, briga za partnera, a 'prigovor' može zvučati kao 'Zašto se samo ja tebi javljam?'...

- Kad partner ne diže pogled sa svog iPada u krevetu, nećete se stvarno naljutiti zbog toga već zato što se osjećate zanemareno - objasnila je, dodavši kako je vrlo bitno da shvatimo prave uzroke svađa i otvoreno razgovaramo kako se stvari mogu poboljšati, prenosi The Sun.

 Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

 

Ključne riječi

Komentara 2

ME
Melanija
10:24 27.01.2022.

nedostatak novca je najveći razlog,sve ostalo se može podnijeti .

MO
montello
15:21 27.01.2022.

Svasta se nakupi cim pocnu svade adio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije