Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita anonimna djevojka

'Imam 22 godine i viđam se s čovjekom u 60-ima; nisam sigurna je li to pogrešno?'

Shuttershock
20.01.2022.
u 20:13

"Moram reći da je jako privlačan i da izgleda puno mlađi od 60-ak koliko ima", rekla Coleen i pitala je li to pogrešno i treba li se prestati s njim viđati...

Imam 22 godine i nisam u vezi, napisala je djevojka u pismu stručnjakinji za veze i odnose, terapeutkinji i Mirror kolumnistici Coleen.

"Nedavno sam dobila psa kojeg svaki dan vodim u šetnju u isti park, a tamo sam upoznala gospođu od 60-ak godina koja je odnedavno udovica i usamljena je, pa sam je na Badnjak pozvala k sebi u goste", ispričala je.

 Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a nisu – usne!

1/7

Došlo je, kaže, i nekoliko njenih prijatelja, a kad se spremala da ode, priča, jedan ju je stariji muškarac pitao može li je poljubiti ispod imele, što joj je ona dopustila.

"Moram reći da je jako privlačan i da izgleda puno mlađi od 60-ak koliko ima", ispričala je djevojka i pitala Coleen misli li da je to pogrešno i treba li se prestati s njim viđati...

"Od tada smo se još nekoliko puta našli i svaki put mi je bilo super s njim, ali stalno mislim da je to ludo jer sam više od 40 godina mlađa, no onda pomislim, zašto je to uopće bitno?" rekla je.

"Ako promislim da ste dvije odrasle osobe koje se slažu i sviđaju jedna drugoj, nije pogrešno", odgovorila joj je Coleen i naglasila da je tako ako oboje na tu vezu gledaju kao na nešto neobavezno, gdje nitko nikoga neće povrijediti...

Ipak, dodaje terapeutkinja, teško je planirati budućnost s nekim toliko starijim, pa će biti problema ako to poželi jer će on biti u 70-ima kad ona bude u svojim 30-ima.

"Samo dobro promislite što želite da vas ta veza ne bi priječila da upoznate nekog svojih godina s kim biste možda imali nešto dublje ili čak poželjeli zasnovati obitelj", poručila joj je Coleen.

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

Ključne riječi

Komentara 24

RO
romobil
11:17 21.01.2022.

Puno bi bilo gore da je obratno...

AR
arni63
11:02 21.01.2022.

bez starca nema udarca

Avatar Idler
Idler
07:43 21.01.2022.

Kaj ima na računu....i se ti bu jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije