Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posvađao se sa suprugom

Tata postao meta osuda jer je vodio 12-godišnju kćer na trčanje - kako bi izgubila kilograme

shutterstock
15.07.2021.
u 11:29

Sa suprugom je već više puta imao velike rasprave oko malene...

Anonimni otac požalio se korisnicima Reddita da ga je supruga optužila za fat shaming, odnosno vrijeđanje njihove kćeri da ima višak kilograma - zato jer joj je predložio da zajedno odlaze na trčanje.

"Kada sam upoznao suprugu, imala je dijete. Malenu sam prihvatio kao svoju jer biološki otac nije bio uključen u njezin život. Posvojio sam ju i zove me 'tata'. Malena je inače bila dosta aktivna, ali kada je počela pandemija samo sjedi kod kuće, gleda televiziju i jede, pa je nažalost dobila višak kilograma."

Zabrinuti tata odlučio je uzeti stvar u svoje ruke i predložio joj da odlaze u šetnju, a nakon nekoliko dana su hodanje od pola sata pretvorili u trčanje. "Provedemo neko vrijeme zajedno, a ona napravi nešto dobro za sebe. Ipak, njezina mama se ne slaže s tim."

Rimac objavio majčinu poruku i upozorio: 'Čuvajte se prevaranata'

Supruga ga je optužila da prisiljava djevojčicu na vježbanje, a sve što bi djeca trebala raditi, po njenom mišljenju, je sjediti pred televizorom i jesti grickalice.. "Kupuje joj velike količine nezdrave hrane, govori da ne mora sa mnom na trčanje i potiče ju da samo sjedi kod kuće. Još me optužila da se sramim malene..."

Iako 12-godišnjakinja uživa u hodanju i trčanju, on se sada pita je li zaista pretjerao i napravio nešto pogrešno.

Dosta korisnika Reddita stalo je na majčinu stranu, ali našlo se i onih koji su potpuno opravdali očev postupak. "Radiš nešto dobro za nju i to je jako lijepo od tebe. Ne razumijem majku koja ju tjera da gleda televiziju i jede... Potpuno nezdravo", komentirao je netko.

Kako prenosi Mirror, neki su zaključili i da je majka možda ljubomorna što otac sada više vremena provodi s djevojčicom.

Manekenka pratitelje nasmijala do suza objavom: 'Što se dogodi kada tata pokupi dijete'

1/10

Komentara 1

MO
montello
14:23 15.07.2021.

Pa trening je zdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije