Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

Kada je saznala da ju suprug vara sa susjedom, priredila mu je osvetu - pogledajte što je napravila

TikTok/ heyandreaowen
14.07.2021.
u 12:30

Budući da ga ne možeš držati u hlačama, pomoći ću ti - napisala je, a navela je i druge žene na TikToku da podijele slična iskustva

Životna trenerica i autorica Andrea Owen na svom TikTok profilu uglavnom dijeli savjete o ljubavnim vezama, a nedavno je u viralnom videu podijelila i vlastito, ne baš lijepo, iskustvo s bivšim suprugom. Još je 2006. godine, kaže, saznala da ju tadašnji suprug sedam mjeseci vara sa susjedom, koja je s njim i zatrudnjela. 

Najgore joj je, kaže Owen, bilo upravo saznanje da je toliko vremena sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje, a u naletu bijesa odlučila se osvetiti - uzela je škare i izrezala mu donje rublje i hlače.

@heyandreaowen

Reply to @kevadenee Gaslighting at its finest. ##authorsoftiktok ##narcrecovery ##narcissistsurvivor ##divorcedwomen ##mentalbreakdown

♬ Night Invasion (Cover DMC Maxx Flash) - DMC Maxx Flash

- Napravila sam rupu na svakim gaćama i hlačama koje je posjedovao - priča ona.

Prije toga mu je, kaže, napisala poruku koju je ostavila pokraj uništene odjeće.

- Budući da ga ne možeš držati u hlačama, pomoći ću ti - napisala je u poruci, a sa svojom je pričom i druge žene na TikToku navela da podijele slična iskustva.

Ljubavna priča Malene i Klepetana koja je na svijet donijela 66 mladunaca

1/7

- Moj je suprug bio sa ženom imena Millie, pa sam sve njegove ormariće napunila s Teta Millie umakom od špageta - podijelila je jedna korisnica, a druga je ispričala da je izribala WC sa suprugovom četkicom za zube - i vratila je na mjesto.

Owen inače na svom TikTok profilu muškarcima i ženama odgovara na pitanja o toksičnim vezama, važnosti komunikacije, te savjetuje kako se nositi s bolnim prekidom ili razvodom.

Preslatko štene izazvalo pomutnju: Je li ovo pas ili mačka? ❤

 

Ključne riječi

Komentara 15

PU
puniša
14:13 14.07.2021.

Pa, kad je stalno boli glava...Pogledao sam njezin monolog cijelih 10 sec..i jasno mi je zašto je otišao kod susjede....Jednostavno Milla zna drzati jezik za zubima barem, nakratko...a i ne boli je glava. A ove bljuvotine sa četkicom za zube i rezanjem hlaca nije za komentirati, jer za to postoji dijagnoza i kvalitetna terapija...Koliko god se Vi slagale s tim postupcima..

CA
cavecanem
16:22 14.07.2021.

Životna trenerica ?

MO
modovisisajteMaraschino
15:36 14.07.2021.

živica je kao žena, ako se ne kreše ode kod susjeda... nisi dala da kreše tvoju pa je otišao kresat u susjedstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije