Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva je to fotka?

Svi su pomislili kako je riječ o lošem Photoshopu, a onda su se malo bolje zagledali

Foto: Instagram
23.05.2019.
u 07:31

Neki su komentirali kako će imati noćne more od ove fotografije. Ipak, nitko se nije ovaj put poigrao Photoshopom iako su možda baš na ovoj fotografiji trebali.

Znamo da se mnogi brendovi služe Photoshopom kako bi "uredili" svoje modele prije objavljivanja u katalozima i na društvenim mrežama. Neki idu toliko daleko da i ne kriju značajne preinake na fotografijama.

No što se dogodilo s ovom fotografijom brenda Mansur Gavriel koju su podijelili na Instagramu sa svojim pratiteljima?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MG Ballerinas in White lambskin ❤️ #mansurgavriel

A post shared by Mansur Gavriel (@mansurgavriel) on

 

Nedugo nakon što je fotografija objavljena, jedna žena na Instagramu je upitala: Što se dogodilo s ovom nogom?

Komentari su se nastavili u tom tonu i neki su napisali kako će imati noćne more od ove fotografije. Ipak, nitko se nije ovaj put poigrao Photoshopom iako su možda baš na ovoj fotografiji trebali. 

Ako se zagledate bolje, vidjet ćete u "čemu je kvaka". Naime, gornji dio noge pokriven je haljinom koju nosi model, iste boje kao što je i pozadina na fotografiji. Ako pogledate bolje, vidjet ćete rub haljine koji se jedva ocrtava.

Mnogima je trebalo dulje vremena da uvide "cijelu sliku", no ipak, fotografija "na prvu" ostavlja neki gorak okus u ustima, složili su se mnogi. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije